------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
nighlty var bizde. sizdeki stable ise şanslısınız :D yükledikten sonra beğenirsen msj at bende bi Çakayım. bu arada TWRP recovvery gerekiyor romu yüklemek ve otadan güncellemek için
CWM yeterli :D Şimdi deneyecem zaten msj atarım :) Yok bizdeki de stable değil daha yeni bi proje kitkatla başlamış daha hiçbir cihazda stable yok :D OTA üzerinden güncelleme içinde vardır büyük bir ihtimalle romun recovery değiştirmezsen o da sorun olmaz :D

Karanlık97

Karanlık97

Üye
CM 11 :
AICP :
GApps :

Ben S3 kullanıcısı olduğum için diğerleri S3 ten verdiğim örneklerdi :)
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Birde sizin için MIUI varmış 4.2.2 romu ama başarılı bir rom ve twrp aracılığıyla 4.4.2 stocktayken bile sorunsuzca yüklenebiliyor şu an pek popüler olmasa da linkini atayım belki ilgilenen ziyaretçiler falan vardır :D

nighlty var bizde. sizdeki stable ise şanslısınız :D yükledikten sonra beğenirsen msj at bende bi Çakayım. bu arada TWRP recovvery gerekiyor romu yüklemek ve otadan güncellemek için
AICP dediğin AOKP ve OmniRom birleşiminin çakması gibi gerçekten de. Stock cm daha iyi bizde ama sizde bilemem :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Birde sizin için MIUI varmış 4.2.2 romu ama başarılı bir rom ve twrp aracılığıyla 4.4.2 stocktayken bile sorunsuzca yüklenebiliyor şu an pek popüler olmasa da linkini atayım belki ilgilenen ziyaretçiler falan vardır :D

AICP dediğin AOKP ve OmniRom birleşiminin çakması gibi gerçekten de. Stock cm daha iyi bizde ama sizde bilemem :)

MIUI leri sevmiyorum ben. :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
@The Shadow flashladinmi Aicpyi

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Evet dedim ya hatta AOKP ve Omniromun birleşiminin çakması gibi diye cm nightlyleri daha iyi bana göre :D Öyle pek bir özelleştirme de yok bilinen şeyler :D

Paranoid Beta ve PACman official alpha var i9500 bizim cihazlara. hangisini önerirsin bu üçü arasından? bi i9500 original android developmente gir bak hele :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Paranoid Beta ve PACman official alpha var i9500 bizim cihazlara. hangisini önerirsin bu üçü arasından? bi i9500 original android developmente gir bak hele :D
Paranoid fena degil sizin android developmenta biz goz atmak lazim yine de :D

yaso57

Üye
Arkadaslar mesaj geldiginde gormedigim zaman telefonu elime alinca 2 kere titriyo bunu nerden kapatabilirim

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
yavuz580

yavuz580

Üye
ya hocam bu s4 nasıl bi telefon ki 2tane 64 gb hafıza kartı bozdu bende bu nasıl oluyor ki asabi kardeşim ya ya hafıza kartını yeni garantiye yolladım geldi yine aynı oldu içine ne bişey atılıyor nede siliniyor satacam bu telefonu artık samsung almakmı benden uzak olsun. :S

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
ya hocam bu s4 nasıl bi telefon ki 2tane 64 gb hafıza kartı bozdu bende bu nasıl oluyor ki asabi kardeşim ya ya hafıza kartını yeni garantiye yolladım geldi yine aynı oldu içine ne bişey atılıyor nede siliniyor satacam bu telefonu artık samsung almakmı benden uzak olsun. :S

hocam hazır sayaç artıkken telefona bi cwm recovery kur full işletim sistemini komple formatla. akabinde odinden güncel 4.4.2 yazılımını flaşla telefon yeni gibi olur :oke:

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
valla iyi olur hocam ya bi yardım et nolur vurup kırcam ya daha yeni almıştım hafıza kartını bicimlendiriyorum herşey yeniden geliyor bişey gitmiyor neden anlamadım bende bi yardımcı olsan kardeşim öyle canım sıkıldıki :(

EBRU34

EBRU34

Üye
cwm recoveryden custom rom yukleyin bence

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
hocam ben anlamıyorum bi yardımcı olun nolur nasıl yapacaksam :(

EBRU34

EBRU34

Üye
Tam napmak istiyorsunuz ?

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
hocam anlamadım hafıza kartını bicimlendiriyorum herşey geri geliyor bişey silinmiyor şimdi oldu onun çözümü neden olmuş olabilrki acaba bu dedikleniriniz düzelirmi acaba?

EBRU34

EBRU34

Üye
cwm recoveryden omega romu flaslarsan duzelir heralde benimde dun telefon uyari veriyordu omegayi yukleyince düzeldi

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
hocam işte ben anlamıyorum bu işlerden tam ne gerek nasıl yapılacaksa bi tarif etsen sana zahmet de yapsam

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
valla iyi olur hocam ya bi yardım et nolur vurup kırcam ya daha yeni almıştım hafıza kartını bicimlendiriyorum herşey yeniden geliyor bişey gitmiyor neden anlamadım bende bi yardımcı olsan kardeşim öyle canım sıkıldıki :(

ilk önce bi araştırın cwm recovery nin ne işe yaradığını ve neler yapılabileceğini. ha unutmadan, bu işlemlerden sonra cihazınızdaki herşey komple silinir. yok derseniz cihazı recovery modda açıp wipe/data factory reset ve wipe cache partition seçeneğini uygulayın sorununuz düzelecektir

• Beğen

Üst Alt