------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
cm11 bazlı ve cm11de dahil olmak üzere tüm AOSP tabanlı romlarda telefonla konuşurken karşı tarafta ses yankılanması eko ve cızırtı gibi sorunlar var
O zaman duzelene kadar stock based custom rom kullanmaya mecbursunuz :ehe

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Relase ile nightly arasında ne tür farklılık var?

The Shadow

The Shadow

Üye
Relase ile nightly arasında ne tür farklılık var?
Release stable kadar kusursuz olmasa da biraz daha stabil snapshota ve nightly e göre :) Nightlyse her gün çıkan sürüm yani her türlü hata bulunabilir ama çokta kötü değildir romu yapanlarda az da olsa test ediyor sonuçta :ehe

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Release stable kadar kusursuz olmasa da biraz daha stabil snapshota ve nightly e göre :) Nightlyse her gün çıkan sürüm yani her türlü hata bulunabilir ama çokta kötü değildir romu yapanlarda az da olsa test ediyor sonuçta :ehe
Omni kullandım kamera ve tarayıcı hataları mevcuttu, yalnız kamerası güzel çekiyordu.

The Shadow

The Shadow

Üye
Omni kullandım kamera ve tarayıcı hataları mevcuttu, yalnız kamerası güzel çekiyordu.
Stock samsung kamerası her ne kadar itici bir arayüze sahip olsa da hepsinden iyi çekiyor aslında :D Çekim kalitesiyle alakası yok kernelinde bravia engine vb. bişey var tüm renkler daha net ve canlı ayrıca keskinlik de arttırılmış OLED ekranlarda güzel duruyor :evet:

EBRU34

EBRU34

Üye
arkadaslar bana yardım edermisinız sıstem durma uı durduruldu dıyor telefonu kullanamıyorum yardım acılll

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Pacman iyi degil onermem sahsen aicp yi bilmiyorum hic kullanmadim sanirim sadece i9500 icin var :D Bence kur cm gitsin ben bile su an cm 11 kullaniyorum uzerine boeffla kernelin omni rom versiyonunu caktim goruntu ayna gibi seste muhtesem ;) AICP yi dene begenmezsen cm 11 kur bence samsungun stock romlari veya stock based romlar cm nin nightly lerinden bile hizli degil sonucta ;)

Buradaki dedikleriniz için gerekli dosyaları paylaşabilir misiniz?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
XDA da da dile getirdim. S4 İ9500 için geliştirici desteği yok denecek kadar az arkadaşlar en azından ''Android Development'' için. S3,S2nin bölümüne giriyorum geliştirici kaynıyor. benimde şansıma ne zaman yeni telefon alsam romlar cacık çıkıyor. linkteki konuya XDA ya üye olanlar 2 3 5 bişey yazsında geliştirciler popolarını kaldırıp rom yapmaya başlasın artık bune adam akıllı bi omega rom var başka hiçbişey yok :duvar2:

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
XDA da da dile getirdim. S4 İ9500 için geliştirici desteği yok denecek kadar az arkadaşlar en azından ''Android Development'' için. S3,S2nin bölümüne giriyorum geliştirici kaynıyor. benimde şansıma ne zaman yeni telefon alsam romlar cacık çıkıyor. linkteki konuya XDA ya üye olanlar 2 3 5 bişey yazsında geliştirciler popolarını kaldırıp rom yapmaya başlasın artık bune adam akıllı bi omega rom var başka hiçbişey yok :duvar2:
9505 için çok daha fazla geliştirici desteği var, rom yelpazesi daha geniş, bu da benim şansım galiba.

Eray1910

Üye
Bende de i9505 var ama rom root felan hic anlamiyorum bi root atsam baska birsey istemiyom :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
@The Shadow @gunesinoglu ben ne zaman AOSP tabanlı bi rom yüklesem telefon kapalı iken şarj olmuyor. neden böyle acaba romun boyutu küçük olduğu içinmi???

The Shadow

The Shadow

Üye
Buradaki dedikleriniz için gerekli dosyaları paylaşabilir misiniz?
CM 11 :
AICP :
GApps :

Ben S3 kullanıcısı olduğum için diğerleri S3 ten verdiğim örneklerdi :)

• Beğen
Tepkiler: Karanlık97
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
CM 11 :
AICP :
GApps :

Ben S3 kullanıcısı olduğum için diğerleri S3 ten verdiğim örneklerdi :)

gölge benim soruyada cvp versen bi :D

The Shadow

The Shadow

Üye
@The Shadow @gunesinoglu ben ne zaman AOSP tabanlı bi rom yüklesem telefon kapalı iken şarj olmuyor. neden böyle acaba romun boyutu küçük olduğu içinmi???
Böyle bir sorun görmedim şimdiye kadar telefona özel cm bugları işte :D
gölge benim soruyada cvp versen bi :D
Sabırlı ol sırayla gidiyoz verecez heralde :D
:naughty: Daha xda daki ilk mesajıymış :D Benim üyeliğim bile yok ama ingilizcen benden iyimiş :ehe Mesajı açalı 2-3 saat olmuş daha yanıt yok :naughty: Vay be bu AICP S3 içinde varmış deniyelim bakalım nasılmış :D Ha bu arada bir konu açmakla developerların rom yapmaya başlayacağını sanmam :) Daha başka bi şeyler düşünmelisiniz bence :D

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Bende de öyle sorun olmadı, ama bilindiği üzere official rom olmadığı için bazı ufak hatalar oluyor, malumunuz orjinal romlar da dahi hatalar oluyor bunlarda güncellemeler ile giderilmeye çalışılıyor.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Böyle bir sorun görmedim şimdiye kadar telefona özel cm bugları işte :D
Sabırlı ol sırayla gidiyoz verecez heralde :D
:naughty: Daha xda daki ilk mesajıymış :D Benim üyeliğim bile yok ama ingilizcen benden iyimiş :ehe Mesajı açalı 2-3 saat olmuş daha yanıt yok :naughty: Vay be bu AICP S3 içinde varmış deniyelim bakalım nasılmış :D Ha bu arada bir konu açmakla developerların rom yapmaya başlayacağını sanmam :) Daha başka bi şeyler düşünmelisiniz bence :D

nighlty var bizde. sizdeki stable ise şanslısınız :D yükledikten sonra beğenirsen msj at bende bi Çakayım. bu arada TWRP recovvery gerekiyor romu yüklemek ve otadan güncellemek için

Üst Alt