------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
Bir de ben ekleme yapayım netten veya kendi hafızasından video izlerken görüntü pır pır ediyor titriyor açıp kapayınca düzeliyor bilmem ne oluyor
Aynen kardeşim bende videolarim bozuldu sandım , kapa-aç yapinca düzeldi , hafizadan video izlemede sorun var galiba :/
Tam tamına yayınlayamıyacaklar herhalde bi sürümleri :@

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
ya arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum ama wifi bağlantımda bazen kopmalar oluyor bunun için hangi modemi önerirsiniz? Omega Rom V20

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
ivvet bebeğim Arrow Rom V12 kitkat çıktı en iyi custom rom

Akıncı

Akıncı

Üye
şarj sorunu için güncelleme ne zaman gelir ¿ 4.3 geri nasıl dönerim

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
şarj sorunu için güncelleme ne zaman gelir ¿ 4.3 geri nasıl dönerim

4.3e geri dönmek knox sayacını arttırır. türkiyeye 2inci bi 4.4.2 güncellemesi gelmez diğer ülkeleri kullanabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı

yaso57

Üye
Arkadaşlar hard reset ( yani wipe ) işlemi tam olarak nasil yapiliyor telefon ilk aldigimiz günkü gibimi oluyor nextman ustanin imzasina baktim ama tam anlayamadim

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Arkadaşlar hard reset ( yani wipe ) işlemi tam olarak nasil yapiliyor telefon ilk aldigimiz günkü gibimi oluyor nextman ustanin imzasina baktim ama tam anlayamadim

cihazı kapat. sesyükseltme+orta tuş+güç tuşuna galaxy s4 yazısı gelene kadar basılı tut galaxy s4 yazısı geldikten 2 saniye sonra elini tüm tuşlardan çek ve recovery menü gelecek recovery menüde güç tuşları ile wipe data/factory reset üzerine gel ve güç tuşuna basıp onayla daha sonra wipe cache partitionu da aynı şekilde yap ve son olarak rebot system now de

• Beğen
Tepkiler: yaso57
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
nasıl atacam hangi ülkeyi kullanabilirim
nasıl atacam hangi ülkeyi kullanabilirim

türkiye 4.4.2 yetersiz mi kalıyor pil performansında? 4.3 den 4.4.2ye güncelledikten sonra cihaza wipe işlemi yaptınızmı ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap

Eray1910

Üye
Merhaba, suan galaxy s4 kullaniyorum isvicreden aldim android surumu 4.4.2 ve cihaz i9505 model olan s4 den root yapmak istiyorum ama ne gerekli cihaz sifirlanir mi felan kesin bir bilgi bulamadim biraz aydinlatirsaniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

best tiger

Üye
selam arkadaşlar..telefonuma omega rom kurdum sıkıntısız ama telefonda ayarlar kısmında diğer bölümünde kayıt yerine baktıgımda 3.99 gb boş alan var şu an telefonuma bişey yüklemedim . orjinal romda 7.5 küsür boş alan olurdu bu 3.99 luk kısmı nasıl düzeltebilirim veya cwm recovery de telefonun kendi hafızasını silme nerde. yardımcı olun lütfen. not: cwm recovery sürümü 6.4.0.6

Üst Alt