------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz580

yavuz580

Üye
hım ozaman odinden tekrar 4.4.2 yi atsammı ki bi tuaf telefon donuyor herşeyde hatalar veriyor marketteki programları yüklemiyor falan buna gectikten sonra telefon bi tuaf oldu

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
hım ozaman odinden tekrar 4.4.2 yi atsammı ki bi tuaf telefon donuyor herşeyde hatalar veriyor marketteki programları yüklemiyor falan buna gectikten sonra telefon bi tuaf oldu

ya hocam niye uğraşıyorsun boşu boşuna stok romla? custom rom kullan. omega,wanam,hassan,crash veya farketmez istediğini kur sorun yaşama hem sayaçta artık :oke:

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
hocam ozman söyle bişey bana bi tarif ette hangisi en iyisi güzelse yapayım sıkıyor bu telefon bu haliyle hatalar donmalar falan delirtiyor satasım geliyor dedigin hangisiyse güzel olan bana bi yardımcı olda yapayım şunu hocam ya

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
hocam ozman söyle bişey bana bi tarif ette hangisi en iyisi güzelse yapayım sıkıyor bu telefon bu haliyle hatalar donmalar falan delirtiyor satasım geliyor dedigin hangisiyse güzel olan bana bi yardımcı olda yapayım şunu hocam ya

bu işlere yabancısın belli :D ilk önce custom rom nasıl kurulur ufak bir araştırma yapmanı öneriririm aksi halde yüklemede sorunlar çıkabilir :D ilk aşama cwm recoveryi flaşlaman sonra da yüklemek istediğin romu seçmen gerisine bakarız. benim önerim ise omega veya hassan rom bu ikisinden birini seçebilirsin.

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
aynen çok yabancıyım anlamam odini bile senin yardımınla başarmıştım valla ben zor hallederim ozman girersem bu işe telefonu bozar atarım ellam ki :Dhocam şimdi bakıyorumda okuyorumda kafam almadı bu rom dan falan ben bu işe girersem telefonu iflah etmem heralde :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
aynen çok yabancıyım anlamam odini bile senin yardımınla başarmıştım valla ben zor hallederim ozman girersem bu işe telefonu bozar atarım ellam ki :Dhocam şimdi bakıyorumda okuyorumda kafam almadı bu rom dan falan ben bu işe girersem telefonu iflah etmem heralde :)
hiç yükleme ozaman bulaşma :D

• Beğen

best tiger

Üye
Ya arkadaşlar cihazı rootliyim mi rootlamiyim mi diye kararsız kaldım farklı romlar kullanmak istiyorum ama bi tarafımda dur diyor. Sanki telefonum yarın bozulacak servislik olacak diye korkuyorum. Sizce rootlamiyim sorumluluk benim.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar Bu Android 4.4.3 Ne Zaman Yayınlanır Ve Bizlere Gelir Mi?

eminde

eminde

Üye
Arkadaşlar bi tanıtım videosu var s4 lerin nerden bulabiliriz.Şöyle izah edeyim marketlerde teşhire açık s4 ler tekrar ünite üzerine bırakıldığında kendiliğinden devreye giren sanki video ekran koruyucu gibi bir video ekrana dokunduğun an bekleme ekranı geliyor direk işte o sanırım anlatabildim

Anil-D

Anil-D

Üye
Turkcell bayinde felan oluyo genellikle

Akıncı

Akıncı

Üye
wipe yapmama rağmen %5 iken tam dolum yaptım yine aynı sorun var @ANIL

ANIL

ANIL

Admin
4.4.2 ile olmuş bir sorunsa bilemiyorum daha önceden beri varsa bataryadan kaynaklıdır. @-Akıncı

4.4.2 yeni pil değerleri:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Karanlık97

Karanlık97

Üye
4.4.2 ile olmuş bir sorunsa bilemiyorum daha önceden beri varsa bataryadan kaynaklıdır. @-Akıncı

Malesef Kitkat'dan sonra böyle oldu.

Akıncı

Akıncı

Üye

kitkat güncellenmesinden sonra böyle oldu daha önce gayet normaldi

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
beyler benim tel kendi kendine kapanmaya sonrq acilmamaya başladı bataryayi cikarinca açılıyor ama bazen çöküyor açılmıyor bataryayo takip cikarinca aciluyor

eminde

eminde

Üye
Bir de ben ekleme yapayım netten veya kendi hafızasından video izlerken görüntü pır pır ediyor titriyor açıp kapayınca düzeliyor bilmem ne oluyor

Üst Alt