Anil-D
Üye
telefon coktumubiliyorum valla
telefon coktumubiliyorum valla
bilmiyorum ya yarın odinden tekrar bi yükleme yapacamtelefon coktumu
he insallah düzelirbilmiyorum ya yarın odinden tekrar bi yükleme yapacam
he insallah düzelir

Aynen kardeşim bende videolarim bozuldu sandım , kapa-aç yapinca düzeldi , hafizadan video izlemede sorun var galiba :/Bir de ben ekleme yapayım netten veya kendi hafızasından video izlerken görüntü pır pır ediyor titriyor açıp kapayınca düzeliyor bilmem ne oluyor

ya arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum ama wifi bağlantımda bazen kopmalar oluyor bunun için hangi modemi önerirsiniz? Omega Rom V20
stock romdada oluyorsa wifi modülü bozuktur. garantiye ver değiştirsinler.
şarj sorunu için güncelleme ne zaman gelir ¿ 4.3 geri nasıl dönerim
Arkadaşlar hard reset ( yani wipe ) işlemi tam olarak nasil yapiliyor telefon ilk aldigimiz günkü gibimi oluyor nextman ustanin imzasina baktim ama tam anlayamadim
nasıl atacam hangi ülkeyi kullanabilirim4.3e geri dönmek knox sayacını arttırır. türkiyeye 2inci bi 4.4.2 güncellemesi gelmez diğer ülkeleri kullanabilirsiniz
nasıl atacam hangi ülkeyi kullanabilirim4.3e geri dönmek knox sayacını arttırır. türkiyeye 2inci bi 4.4.2 güncellemesi gelmez diğer ülkeleri kullanabilirsiniz
nasıl atacam hangi ülkeyi kullanabilirim
nasıl atacam hangi ülkeyi kullanabilirim
yaptımtürkiye 4.4.2 yetersiz mi kalıyor pil performansında? 4.3 den 4.4.2ye güncelledikten sonra cihaza wipe işlemi yaptınızmı ?
yaptım
Tekrar Wipe yaptım silerim kalmadiverim alamıyorsaniz yeni çıkan 4.4.2 firmwarelere göz atın ama aralarinda dağlar kadar fark yoktur rusya sürümü en çok ve en once güncelleme alan firmware