Senyor Keş
Üye
abi direk suan stock yukleyebilirmiyimphiliz touch 6
clockworld v6.0.4.7antutu desteklemiyor bu hassan herade tel kapanıyor hemen
ss atarmisin. antutu desteklemiyorsa yüklemeyeyim
abi direk suan stock yukleyebilirmiyimphiliz touch 6
clockworld v6.0.4.7antutu desteklemiyor bu hassan herade tel kapanıyor hemen
antutuyu actıgımda baslat dedim tel kapanıyor 4 5 dk sonra kendı acılıyor bendess atarmisin. antutu desteklemiyorsa yüklemeyeyim
EvetSait abi, telefonu mu sattın?![]()
![]()

abi biriniz söyleyin angi roma geceyim yada direk stock gecmek mümkünmü
Arındırılmış rom bazı uygulamalar silinmiş romsensonic 2 dosya var gapps ve romun kendisi rom 298 mb olurmuki

iyi ozaman once rom sdcard1den flaslıcam sonra gapsımı sdcard1 den flaslıcam oylemiArındırılmış rom bazı uygulamalar silinmiş rom![]()
İki dosyayıda aynı klasöre al sorun çıkmasıniyi ozaman once rom sdcard1den flaslıcam sonra gapsımı sdcard1 den flaslıcam oylemi
sıralama rom+gapps 
bi hatası varmi sarj 10 yetermiİki dosyayıda aynı klasöre al sorun çıkmasınsıralama rom+gapps
![]()
Şarj en az %60 olsun kardeşim her zaman söylerim Dikkatli olun riskli işler bunlar.bi hatası varmi sarj 10 yetermi
mehmet 2 wipeyi yapıcam sonrasensonic iğrenç
mehmet 2 wipeyi yapıcam sonra
S.a arkadaşlar benim s4de güncelleme gelmiyor roortu sildim baktım yine gelmedi gelmiyorda nasıl yapmam lazım neden gelmiyor orjinal s4 yardımcı olursanız sevinirim nasıl yükleyebilirim 4.4.2yi teşekkürler
hocam teşekkürler peki ben anlamıyorumda nasıl yapacam bu orjinal 4.3 romunu nasıl nerden indiricem lin verirmisiniz acaba?orjinal 4.3 turkiye romunu odinden flaşla ardından güncellemeleri denetle, gözükür.