Nextman
Emekli Yönetici
9505 cihazmi yoksa ?cihaz yurtdışı pasaport kayıtlı garanti olayı yok... teknik servise vermek istemiyorum telefonun açılaması beni rahatsız ediyor ama en son çare de teknik servis galiba
9505 cihazmi yoksa ?cihaz yurtdışı pasaport kayıtlı garanti olayı yok... teknik servise vermek istemiyorum telefonun açılaması beni rahatsız ediyor ama en son çare de teknik servis galiba
sendedr tus kilidi sorunu varmicihaz yurtdışı pasaport kayıtlı garanti olayı yok... teknik servise vermek istemiyorum telefonun açılaması beni rahatsız ediyor ama en son çare de teknik servis galiba
bende ondan korktuğum için rootlamak istemiyorum son olarak Trinidad and Tabocco 4.4.2 sürümünü denicem.... ama verilen link çok ağır sammoblie da hata veriyor inderiyorumOzaman imei sıkıntısı yaşamamak için dikkatli olunuz.
Evet malesef hızlı linkler su an pek fazla mevcut değilbende ondan korktuğum için rootlamak istemiyorum son olarak Trinidad and Tabocco 4.4.2 sürümünü denicem.... ama verilen link çok ağır sammoblie da hata veriyor inderiyorum
indirebilirsem işlemi yapıp tekrar size dönerim tşkler herşey için
tabi ki indiriyorum şu an deneme yapıp yazarım... tşk ederimhocam tobako sürümünü yükledikten sonra bana da bilgi verirmisin performans pil vs. rusyaya göre nasıl ? kolay gelsin
hangi ülkeler acaba9500 versiyonu için güncelleme 4 ülkede daha yayınlanmış.
hangi ülkeler acaba
vietnami merak ettimMalezya, Tayland, Vietnam, Suudi Arabistan
Aga linkini verebilirmisin güncelleme bilgisini aldığın adresinMalezya, Tayland, Vietnam, Suudi Arabistan
Aga linkini verebilirmisin güncelleme bilgisini aldığın adresin