Tapatalk programini indirip oradan foruma giriş yapıp yorum yazmanız gerekirBende imza yok![]()

Ben tapatalksiz girmem zaten foruma da hem de pro bende kiTapatalk programini indirip oradan foruma giriş yapıp yorum yazmanız gerekir![]()

Yukarı da ayarlar simgesi var oradan da imzalar var oradan gt i9500 ile gönderildi yazısına tıkla bu kadar basit eğer yoksa programı sil güncel olan versiyonun full apk sını yükleBen tapatalksiz girmem zaten foruma da hem de pro bende ki![]()

Ben sandisk 64 gb lık class 10 kart kullanıyorum Nextman ustanın da dediği gibi class 10 olmasına dikkat et , class ı düşük olanlardan uzak durAbi hafıza kartlarini hic sevmiyorum samsung yakti beni bende 32 gb lik vardi hafiza karti takma yeri yok diye vermistim servise bana 16 gb verdiler reva degil bana bu ama ne yapayim alirim bi tane almisken iyi alayim kac gb iyi olur birde marka olarak
Onlar tamam zaten, güncel olmama ihtimali yok. Satın aldım.Yukarı da ayarlar simgesi var oradan da imzalar var oradan gt i9500 ile gönderildi yazısına tıkla bu kadar basit eğer yoksa programı sil güncel olan versiyonun fu ll apk sını yükle![]()
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
video donmasi oluyomus galibaBen sandisk 64 gb lık class 10 kart kullanıyorum Nextman ustanın da dediği gibi class 10 olmasına dikkat et , class ı düşük olanlardan uzak dur
rom i9505 için
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hatice one romu ehe 9500 mi yazmiyorrom i9505 için
video donmasi oluyomus galiba
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
guzele benziyor ama dedigin gibi rom kaynicak burasievet daha taze gibi rom. omega wanam yada bilindik romlari kullanmak lazım sorun çıkmaması için
guzele benziyor ama dedigin gibi rom kaynicak burasi
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
evet daha taze gibi rom. omega wanam yada bilindik romlari kullanmak lazım sorun çıkmaması için
Taze bur bir rom degil bu ikinci versiyonu bilmeden yapmayalım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mehmet 9505 için o romTaze bur bir rom degil bu ikinci versiyonu bilmeden yapmayalım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mehmet 9505 için o rom
Mehmet niye hemen darılıyorsunAbi s4 ün 2 versiyonu yok mu kullananlar var. Tamam arkadaş bir daha paylaşım yapmayacağım.
onun için demedimki