------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
deneme imkanin yokmu

merhaba arkadaslar ben forumda yeniyim S4 9500 hakkında bişi sorucaktım. bende 4.2.2 yüklü suan, 4.4 çıktıgında direk güncelleyebilicem mi yoksa ilk önce 4.3ü yükleyip sonra mı 4.4 ü yüklemem gerekecek. Birde bu 4.4 Tr ye ne zaman gelir bilgisi olan varmı acaba
Şimdiden teşekkürler..
kardesim 4.2.2 de kalmani tavsiye ederim sarj düzenli en azindan

Yönetici tarafından düzenlendi:

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
deneme imkanin yokmu

Banami diyorsun? Deneme imkanim varda adam ingilizce yazmis sonra emmc diye birsey demis basi kavramlarin ne anlama geldigi hakkinda bilgim yok ama sonuc olarak adam yapmis oyle yaziyor @Nextman e sormak lazim abi yapabilirmiyim sence birde turkce anlatimi olsa cok iyi olur :)

Anil-D

Anil-D

Üye
dadinda yinmez

bu 4.4.2 de sarj 1 saate %40 yiyo diyenler icin;)

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: muratvemine
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ah warrant bit ah

Anil-D

Anil-D

Üye
sait abi bi baksana Mehmet'in verdigi konuya

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
@Nextman konuya bekleniyorsunuz usta :D

Anil-D

Anil-D

Üye
mehmet bi arkadasa yardim edebilirmisin

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birazdan pcye gecebilirsem bakarim konuyu incelerim lakin jtag yok bende temin edip denemek isteyen varsa tebrik ederiz :).okadarda karmaşık degil konu

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
birazdan pcye gecebilirsem bakarim konuyu incelerim lakin jtag yok bende temin edip denemek isteyen varsa tebrik ederiz :).okadarda karmaşık degil konu

Abi pcye gecince konuda anlatilanlari tr tercume edebilirmisin :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tercüme işi kolay jtag varmi sende

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Tercüme işi kolay jtag varmi sende

Yokta aliriz pahali birsey degilse. Bu jtag bizim insanlarda olduğu gibi brick olmuş cihazlari elektroşoklamaya mi yariyor biyerde oyle okumustum :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yokta aliriz pahali birsey degilse. Bu jtag bizim insanlarda olduğu gibi brick olmuş cihazlari elektroşoklamaya mi yariyor biyerde oyle okumustum :D
jtag anakart degisiminden önceki en son nokta.150-200 den aşağı degil en son istanbul Mecidiyeköy de satan bir yer biliyordum s2 kullanırken arkadaşım almıştı.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
jtag anakart degisiminden önceki en son nokta.150-200 den aşağı degil en son istanbul Mecidiyeköy de satan bir yer biliyordum s2 kullanırken arkadaşım almıştı.

Hmm. Yanliz adam konuda jig diyor jtag degil. Jig ne ise yariyor peki ve fiyati nekadardir?

Anil-D

Anil-D

Üye
jig jtagmi ne

BornToKill

BornToKill

Üye
arkadaslar bende bunlar acik hangilerini kapamaliyim sarjin daha fazla gitmesini saglamak icin

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ekran parlaklığını azalt :oke:

• Beğen
Tepkiler: BornToKill
muratvemine

muratvemine

Üye
Google play hizmetlerini kapat.

• Beğen
Tepkiler: BornToKill