------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
Desene en erken martın ilk haftasında alıcaz :)
Bunada şükür :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muratvemine
BornToKill

BornToKill

Üye
telefonun ses açma kapama tuşu hafif sallanıyor sizdede öylemi yoksa tamamen sabitmi

muratvemine

muratvemine

Üye
ben herhangi bi ülkeye gelir gelmez kurarım :D cm11 4.4.2 kitkat kurmayı düşünüyorum ne dersin ?

Bence güzel gayet hızlı :)
Fkat ben kurduktan sonra wipe cache format işlemleri yapmamıstm.Bir müddet sonra telefon reset dongsune donmustu :)

Şuan 4.3 turkiye kullanıyorum.
telefonun ses açma kapama tuşu hafif sallanıyor sizdede öylemi yoksa tamamen sabitmi
Bende de öyle gibi.. Psikolojik olabilir :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Bence güzel gayet hızlı :)
Fkat ben kurduktan sonra wipe cache format işlemleri yapmamıstm.Bir müddet sonra telefon reset dongsune donmustu :)

Şuan 4.3 turkiye kullanıyorum.
Bende de öyle gibi.. Psikolojik olabilir :)

hocam senin sayaç artık o halde. kitkatı yüklediğine göre. sorması ayıp neden custom rom yüklemiyorsun ? :D pil performansını daha da arttırabilirsin

muratvemine

muratvemine

Üye
Ben orjinalliği daha çok seviyorum :) 2 3 hafta sonra veya 4.4.2 türkiyeye geldiğinde sayacı sıfırlaypta kurmayı düşünüyorum :)

edit:customların görselliği hsma gitmyor.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ben orjinalliği daha çok seviyorum :) 2 3 hafta sonra veya 4.4.2 türkiyeye geldiğinde sayacı sıfırlaypta kurmayı düşünüyorum :)

edit:customların görselliği hsma gitmyor.

hmm sende benim gibisin :D bende sevmiyorum fazla custom romları. daha doğrusu psikolojik nedense. bu arada sayacın sıfırlama bulundu mu ki ?

BornToKill

BornToKill

Üye
bişey daha sorcam bayagı soru sordum ama :D arkadasımın telefonunda internet paketinde harcadıgı ve kalan miktarı mb olarak gösteren bi özellik vardı bundada böyle birşey varmı

muratvemine

muratvemine

Üye
"Tringle Away" yöntemi var fakat denemedim :)
Bunun dışında; yöntemi var :D

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
"Tringle Away" yöntemi var fakat denemedim :)
Bunun dışında; yöntemi var :D

i9500 için sayaç sıfırlama yok ama i9505 için var ve diğer modeller için henüz çıkmadı daha i9500 için

muratvemine

muratvemine

Üye
Yazdığım yöntemleri denedin mi?

muratvemine

muratvemine

Üye
Tringle away yöntemiyle i9500 sıfrlanıyor sanırım :)??

BornToKill

BornToKill

Üye
ücretli diyor beleş yokmu :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
PhoeniX romu flaşladım gayet güzel istiyen deneyibilir. 4.4.2 cm11 güncellenmiş bu arada bitakım hatalar giderilmiş

• Beğen
Tepkiler: .caner.
eminde

eminde

Üye
AnıL-D nedir pilin durumu şu anda taktıysan eğer

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
kitkat kurdum tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: aresbilir