.caner.
Üye
Sayacın 0 olmasi gerekir.ben 4.3 de olduğum için 4.2 ye geçince system custom olarak gözüküyor ve 4.3 güncellemesini görmüyor ben görmesini ve system official yazmasını istiyorum
Sayacın 0 olmasi gerekir.ben 4.3 de olduğum için 4.2 ye geçince system custom olarak gözüküyor ve 4.3 güncellemesini görmüyor ben görmesini ve system official yazmasını istiyorum
Sayacın 0 olmasi gerekir.
Official yazması için4.3 den 4.2ye dönünce mi?
Sayaç 1 olduğu icin böyle gosterirOfficial yazması içinSayaç 1 olduğu icin böyle gosterir
En iyisi sen omega rom kur süper bir sey
Bende yok ama arkadas yükledi süper
Sen videolara bak öyle yükle süper bence ben begendim ama herkezin zevki başka
Hangi rom kurulu sende şu an ?@Nextman
abi custom rom yüklüycem ama watchon uygulaması yok içerisinde onu nerden temin edebilirim çok lazım bana
4.3 portlanmış kullanabilirsin zaten yüklersen muhtemel imei sorunu yaşarsın yada yükleme hatası alırsın.Biraz daha zorlarsan brick olurOmega rom 4.3 tabanli mi? @Nextman abi sayaç gelir mi
abi 4.3 xxuemj8 türkiye sürümü kurulu rootsuzHangi rom kurulu sende şu an ?
4.3 portlanmış kullanabilirsin zaten yüklersen muhtemel imei sorunu yaşarsın yada yükleme hatası alırsın.Biraz daha zorlarsan brick olur
Genelde geliştiriciler sildikleri uygulamaları ayrı bir şekilde paylaşırlar.Ekstradan marketde mevcut diye hatırlıyorum.Eğer yoksa bulunur sorun değilabi 4.3 xxuemj8 türkiye sürümü kurulu rootsuz

Genelde geliştiriciler sildikleri uygulamaları ayrı bir şekilde paylaşırlar.Ekstradan marketde mevcut diye hatırlıyorum.Eğer yoksa bulunur sorun değil![]()
Her rom kendine göre yapımcısına göre NoWipe/FullWipe diye belirtilir.Bu çok önemlidir yeni paketler yüklü olanlarla çakışmaması için talimat ne ise konuda mutlaka belirtirler.Bu yapımcı için alınmayacak bir risk teşkil eder.O nedenle Omega/Wanamlite/Crash v.s. hangisini yüklerseniz yükleyin talimata uyun her yapım kendi içerisinde ayrı ayrı belirtilir.peki teşekkür ederim. bide romu yüklemeden önce fu ll wipe yapmamak lazım çünkü romu da siler fu ll wipe yapınca değil mi ?

Her rom kendine göre yapımcısına göre NoWipe/FullWipe diye belirtilir.Bu çok önemlidir yeni paketler yüklü olanlarla çakışmaması için talimat ne ise konuda mutlaka belirtirler.Bu yapımcı için alınmayacak bir risk teşkil eder.O nedenle Omega/Wanamlite/Crash v.s. hangisini yüklerseniz yükleyin talimata uyun her yapım kendi içerisinde ayrı ayrı belirtilir.![]()
Efs yedeği için önce root yapmalısın.Ama daha kolay yoluda var kullandığın recovery ne ise onunlada alabilirsin.Forumda anlatımı olması gerekiyor.Ama romtoolbox ilede alabilirsin.Geri yükleme içinde aynı şekilde root gereklianladım peki son olarak efs yedeği nasıl alabilirim ve bir imei kaybı olursa nasıl imei yi kullanabilirim ?

Efs yedeği için önce root yapmalısın.Ama daha kolay yoluda var kullandığın recovery ne ise onunlada alabilirsin.Forumda anlatımı olması gerekiyor.Ama romtoolbox ilede alabilirsin.Geri yükleme içinde aynı şekilde root gerekli![]()