.caner.
Üye
Ooooosen root rom işlerine girdinmu?

Ooooosen root rom işlerine girdinmu?

Jtag bir abarat bootloader onarımı fuse sifirlamaz orda zaten herkes sormuş bak kaynak ne diye
Arkadaslar ekrani mat nasil yapabilirim parlaklik düsük olacak ama ekran net nasil
Ben kaynağa bakarim arkadaslar zaten dedigim gibi board onarimi yapan bir aparat.chanfire geliştirici arkadasada sorulmustu.Sifirlaniyor diyen cok ancak kaynak aciklayan yok yada yazılım ile yapildigini gösteren bir dosya
O nasil olcak sence ?
Öncelikle hardbrick islemleri cogu anakart degisimi ile sonuclanmakta dolayısıyla sayaç diye bir sorun olmuyor ancak bir çoğu değişim ücret ödemeden yapılmıyor. 4.4 surumunde samsung knox update ederse bende yuklemem zaten eğer eski surumle gelirse cok çok root yapar yolumuza bakariz![]()
Teşekkürler ama imkansız ikisi aynı anda zor sadece mat ekran koruyucu takarsin ekranı sonra ekran ayarinda görünümü degistirerek bakarsınBende uzmansin abi sana sordum
Sorun=Rom bulamıyorumoh gel keyfim gel4.2.2 de istersen 30 tane rom at sayaç artmaz ulan keşke 4.3 den 4.2.2 ye dusurmeye calismasaydim i yüzden sayaç arttı
Aboo tamam vazgeçtim kamera net çekmesin yollamiyorumillaki bir gun servise gidecek demiştim arkadasim aradı az once oda 4.2 de kalan biriydi servis cihaza 4.3 yükleme yapmış vermiş cok güldüm harbiden![]()