Seri numara ile bir çözüme ulaşamazsın orjinal batarya al cihazın yazılımını sıfırla orjinal adaptör kullan ve mümkünse şarj ile ilgili soruları daha fazla sorma artık sonuç belli.Ya bu şarjı iyi giden arkadaşlar acaba bataryanizi çıkarıp seri numarasıni yazabilir misiniz rica etsem?
Seri numara ile bir çözüme ulaşamazsın orjinal batarya al cihazın yazılımını sıfırla orjinal adaptör kullan ve mümkünse şarj ile ilgili soruları daha fazla sorma artık sonuç belli.
1 hafta düzenli doldur boşalt.Evet uygulama yüklemetamam hocam yeni batarya almıştım zaten bi format çekeyim telefona bide ilk 1 gün uygulama yüklemim dimi telefona pil tam oturması için?
4.3 sarj belli zaten alicaksan 4.4 performansini görüp al ben öyle yapmayi planliyorum
Deli gibi internete girip 7saat aldım normalde yine oyun interney var baya 8saati buldum hep serviste yine note2 isticem s4ten vazgectim .dBilgi icin tesekkurler nextman3-4 saat
Bende s4 batarya alicam
Ya beyler bişey sorucam benim telefon uyku modundayken bildirim geliyo ama ses gelmiyo napcam?
Off kardeşim şaka mı yapıyosun ya zaten full ordaki bildirimin ses düzeyiayarlar cihazım sese gir orda ses düzeyi var ona tıkla orda bildirim sesini yükselt
Off kardeşim şaka mı yapıyosun ya zaten fu ll ordaki bildirimin ses düzeyi
Tapatalkmesaj sesi mi gelmiyor hangi uygulamaya ait bildirim gelmiyor?
Tapatalk sürümünü ve bildirim zaman aralığını kontrol edermisin.Arka arkaya sesli gelmediği oluyor.Hiç gelmiyorsa sürümü kaldırıp yeniden kur.Tapatalk
Tapatalk sürümünü ve bildirim zaman aralığını kontrol edermisin.Arka arkaya sesli gelmediği oluyor.Hiç gelmiyorsa sürümü kaldırıp yeniden kur.
Tamamdır şimdi oldu. Sürüm en son sürüm ama bildirimleri sadece forum başına bir kez veriyomuşTapatalk sürümünü ve bildirim zaman aralığını kontrol edermisin.Arka arkaya sesli gelmediği oluyor.Hiç gelmiyorsa sürümü kaldırıp yeniden kur.
Teşekkürler nextmanÖzelden sorun cevaplamıyorum arkadaşım konu neydi ?nextman abi özelden mesaj attım bi bakabilir misin?
Özelden sorun cevaplamıyorum arkadaşım konu neydi ?