------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ya bu şarjı iyi giden arkadaşlar acaba bataryanizi çıkarıp seri numarasıni yazabilir misiniz rica etsem?

• Beğen
Tepkiler: Anil-D

Anil-D

Anil-D

Üye
Seri numarasini napacaksin ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya bu şarjı iyi giden arkadaşlar acaba bataryanizi çıkarıp seri numarasıni yazabilir misiniz rica etsem?
Seri numara ile bir çözüme ulaşamazsın orjinal batarya al cihazın yazılımını sıfırla orjinal adaptör kullan ve mümkünse şarj ile ilgili soruları daha fazla sorma artık sonuç belli.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Seri numara ile bir çözüme ulaşamazsın orjinal batarya al cihazın yazılımını sıfırla orjinal adaptör kullan ve mümkünse şarj ile ilgili soruları daha fazla sorma artık sonuç belli.

tamam hocam yeni batarya almıştım zaten bi format çekeyim telefona bide ilk 1 gün uygulama yüklemim dimi telefona pil tam oturması için?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
4.3 sarj belli zaten alicaksan 4.4 performansini görüp al ben öyle yapmayi planliyorum

MaxipmaN

Üye
  • Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Bende s4 batarya alicam

KD1907

KD1907

Üye
Ya beyler bişey sorucam benim telefon uyku modundayken bildirim geliyo ama ses gelmiyo napcam?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Tapatalk sürümünü ve bildirim zaman aralığını kontrol edermisin.Arka arkaya sesli gelmediği oluyor.Hiç gelmiyorsa sürümü kaldırıp yeniden kur.

nextman abi özelden mesaj attım bi bakabilir misin?

KD1907

KD1907

Üye
Tapatalk sürümünü ve bildirim zaman aralığını kontrol edermisin.Arka arkaya sesli gelmediği oluyor.Hiç gelmiyorsa sürümü kaldırıp yeniden kur.
Tamamdır şimdi oldu. Sürüm en son sürüm ama bildirimleri sadece forum başına bir kez veriyomuş :D Teşekkürler nextman

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Özelden sorun cevaplamıyorum arkadaşım konu neydi ?

abi custom rom atıcam da pil süresi çok önemli bana iyi bir custom rom önerebilir misin omega ve crash rom var aklımda sen daha iyi bilirsin sarji 1.5 gün göturse 4 5 saat ekran süresi alsam yeter bana:)

Üst Alt