------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Sayaci servis sifirlamaz ancak anakart degisimi olursa oda ciddi masraf zaten

uff hiç bulaşmamak lazım o zaman anakart 500 600 tl tutar hiç değmez öyle birsey yapmaya mecbur beklicez o zaman

Anil-D

Anil-D

Üye

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

uff çok kiskaniyorum Paylaşma şunu ya :)

Anil-D

Anil-D

Üye
:D tamam zaten nazar değecek

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayırdır pil durmumu paylaşıyoruz

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, muratvemine ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Hayirdir hayir abi senin hayday oynamasan 16 17 saat yapar heralde

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Anil-D

Anil-D

Üye
Vay be... Değis etsek bataryayi

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Nextman abi kaç saat ekran süresi alıyorsun?

Anil-D

Anil-D

Üye
4 saat sonra ekran acikken sarj kaca düşüyor

eskbxl

eskbxl

Üye
slm usta hayirli aksamlar.
benim cihaz i9505 4.3 yuklu sayac malum 1 ben terkar 4.2 full firmware ma donsem
brick olma ihtimaline karsi jig aldim tekrar dowland moda girsin diye. 4.2 done bilirsem bu
triangle away la sayaci sifirliya bilirmiyim.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4 saat sonra ekran acikken sarj kaca düşüyor
%10-15 Enson ekran görüntüsü almayı unuttuğum vardı onda %3 iken şarja takmıştım.Bu sürelere ulaşmak için ekstra bir çabaya gerek yok sadece cihazı aldığım ilk günden itibaren prosedür dışında şarj etmedim okadar :oke:

slm usta hayirli aksamlar.
benim cihaz i9505 4.3 yuklu sayac malum 1 ben terkar 4.2 fu ll firmware ma donsem
brick olma ihtimaline karsi jig aldim tekrar dowland moda girsin diye. 4.2 done bilirsem bu
triangle away la sayaci sifirliya bilirmiyim.

Malesef jig ile fuse aşılamıyor bildiğim kadarıyla ayrıca 9505 cihazlarda anakart değişimdede direk 4.3 yüklüyorlarmış Almanyada kuzenim geçen hafta değiştirdi cihazını ondan biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Himm tmm abi

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
%10-15 Enson ekran görüntüsü almayı unuttuğum vardı onda %3 iken şarja takmıştım.Bu sürelere ulaşmak için ekstra bir çabaya gerek yok sadece cihazı aldığım ilk günden itibaren prosedür dışında şarj etmedim okadar :oke:

Malesef jig ile fuse aşılamıyor bildiğim kadarıyla ayrıca 9505 cihazlarda anakart değişimdede direk 4.3 yüklüyorlarmış Almanyada kuzenim geçen hafta değiştirdi cihazını ondan biliyorum.
yani sayaci sifirlamak icin hic ugrasmayim. 4.3 4 dosyali full firmware si cikmadi degilmi hic bir yerde goremedim.

Anil-D

Anil-D

Üye
Abi s4 cam kirilmasinda komple şase değişiyor degilmi sadece kamera sensörler vs onlari aliyolar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
i9505 de sayaç 4.3 iken de sıfırlanabiliyor benim bildiğim

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yani sayaci sifirlamak icin hic ugrasmayim. 4.3 4 dosyali fu ll firmware si cikmadi degilmi hic bir yerde goremedim.
Yok cıkmadı cıksada sıfırlamaz.Sayac cihazın 4 ayrı sistem dosyası ile bağlantılı çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve Anil-D

Üst Alt