Asdf kardese yazmistim![]()
AhahaAsdf kardese yazmistim![]()
Sende beni korkutmak için mi diyosun ya
Zaten takıntılıyım bu garanti konusundaAhahaSende beni korkutmak için mi diyosun ya
Zaten takıntılıyım bu garanti konusunda
Peki içindeki veriler ?hiçbisey olmaz telefonu root yaparsın telefona root uygulaması gelir zaten root uygulamasınin içinde rootu sil diye bişey var onu yapınca root gidiyor telefonu yeniden başlatiyorsun ve garantiye geri giriyor
Peki içindeki veriler ?
Peki rootladıktan sonra oyunları nası atıcam sd kartaHayir hiçbişey olmuyor
Peki rootladıktan sonra oyunları nası atıcam sd karta
Bilen var mı peki? @.caner. sen biliyosun galiba dimi?hocam ben oyun sd kart filan uygulamalari sd ye taşımadan Hic anlamıyorum daha önce hiç yapmadım bilemeyecegim o yüzden
Gl to sd varBilen var mı peki? @.caner. sen biliyosun galiba dimi?
Titanium Backup ilede yapilabiyor ama hic denemedim.O şekilde olmaz. Zaten sayaç sıfırlama olayı olursa burada mutlaka haberiniz olur, sabredin.ya arkadaşlar şu sayacı sıfırlamak için hicbir yöntem yokmu 4.2.2 ye geri dönüp phliz recovery ile sıfırlayamazmiyiz?
O şekilde olmaz. Zaten sayaç sıfırlama olayı olursa burada mutlaka haberiniz olur, sabredin.
Bence de sabret imei nonu samsung a açık etme garanti dışı cihaz diye sistemlerine kaydolmaoff bekle bekle nereye kadar telefonu servise yollasam belirli bir ücret karşıliginda da olsa sıfırlanabilir mi?
Elimizden bir şey gelmez beklemek zorundasınız. Telefonu rootlarken bunları göze alıp yaptınız bu işi. Lütfen forumu sürekli aynı soruyla meşgul etmeyelim.doktorlar bi yardım edin şu sayaci sıfırlayip garantiye göndermem lazım telefonu allah rızasını için bir çözüm yokmu
doktorlar bi yardım edin şu sayaci sıfırlayip garantiye göndermem lazım telefonu allah rızasını için bir çözüm yokmu