------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
Pardon yanlis yere yazmisim mesaji ;)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ahaha :D Sende beni korkutmak için mi diyosun ya :D Zaten takıntılıyım bu garanti konusunda

hiçbisey olmaz telefonu root yaparsın telefona root uygulaması gelir zaten root uygulamasınin içinde rootu sil diye bişey var onu yapınca root gidiyor telefonu yeniden başlatiyorsun ve garantiye geri giriyor

KD1907

KD1907

Üye
hiçbisey olmaz telefonu root yaparsın telefona root uygulaması gelir zaten root uygulamasınin içinde rootu sil diye bişey var onu yapınca root gidiyor telefonu yeniden başlatiyorsun ve garantiye geri giriyor
Peki içindeki veriler ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

+35 dakika internette dolaşma sürem var telefon elimden duşmedi sonuç biraz kötü ama yeni Batarya olduğu için kullanım performansı zamanla oturur diye düşünüyorum

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar bişey sorcam benim sayaç malum 1 ve cihaz garanti dışı şimdilik ancak ben bunu servise versem sayacı sıfırlayabilir mi?

eroskop100

eroskop100

Üye
DU Battery Saver gibi programlar işe yarar mı ? Yoksa telefonu mu yorar ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
ya arkadaşlar şu sayacı sıfırlamak için hicbir yöntem yokmu 4.2.2 ye geri dönüp phliz recovery ile sıfırlayamazmiyiz?

eroskop100

eroskop100

Üye
ya arkadaşlar şu sayacı sıfırlamak için hicbir yöntem yokmu 4.2.2 ye geri dönüp phliz recovery ile sıfırlayamazmiyiz?
O şekilde olmaz. Zaten sayaç sıfırlama olayı olursa burada mutlaka haberiniz olur, sabredin.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
O şekilde olmaz. Zaten sayaç sıfırlama olayı olursa burada mutlaka haberiniz olur, sabredin.

off bekle bekle nereye kadar telefonu servise yollasam belirli bir ücret karşıliginda da olsa sıfırlanabilir mi?

eminde

eminde

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muratvemine
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
doktorlar bi yardım edin şu sayaci sıfırlayip garantiye göndermem lazım telefonu allah rızasını için bir çözüm yokmu

eroskop100

eroskop100

Üye
doktorlar bi yardım edin şu sayaci sıfırlayip garantiye göndermem lazım telefonu allah rızasını için bir çözüm yokmu
Elimizden bir şey gelmez beklemek zorundasınız. Telefonu rootlarken bunları göze alıp yaptınız bu işi. Lütfen forumu sürekli aynı soruyla meşgul etmeyelim.

Üst Alt