------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
DU Battery Saver gibi programlar işe yarar mı ? Yoksa telefonu mu yorar ?
Yaramaz kardeşim boşuna yükleme. Ben en az 10 tane pil ömrünü uzatan (!) uygulama indirdim hiçbiri işe yaramıyor hepsi yalan aksine dediğin gibi telefonu yoruyor arka planda çalışarak ve daha çok pil götürüyor. Ayrıca onun yaptıklarını sende ayarlardan yapabiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: eroskop100

uguro

uguro

Üye
doktorlar bi yardım edin şu sayaci sıfırlayip garantiye göndermem lazım telefonu allah rızasını için bir çözüm yokmu
dostum garantiye ne amaçla vericeksin eğer tamamen yazılımdan kaynaklanan bir problem değilse sayaca pek dikkat etmiyorlar ben S3 mini telefonumu RootluGöndermiştim garantiye telefonu sıfırlayıp tamir edip geri gönderdiler :D Bu sabahta S4 kulaklığına pislik kaçmış garantiye verdim 5 dakikada temizleyip verdiler :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
dostum garantiye ne amaçla vericeksin eğer tamamen yazılımdan kaynaklanan bir problem değilse sayaca pek dikkat etmiyorlar ben S3 mini telefonumu RootluGöndermiştim garantiye telefonu sıfırlayıp tamir edip geri gönderdiler :D Bu sabahta S4 kulaklığına pislik kaçmış garantiye verdim 5 dakikada temizleyip verdiler :D

hocam sarj çok çabuk bitiyor yeni cihaz talebinde bulunucam sayaca bakarlar mi?

Elimizden bir şey gelmez beklemek zorundasınız. Telefonu rootlarken bunları göze alıp yaptınız bu işi. Lütfen forumu sürekli aynı soruyla meşgul etmeyelim.

4.2.2 ye dönmeye çalışırken oldu bu sayaç rootla alakası yok

Sabır sabır ve sadece sabır....

senin için demesi kolay s4 kullanan sen degilsun sonuçta

Yönetici tarafından düzenlendi:
uguro

uguro

Üye
hocam sarj çok çabuk bitiyor yeni cihaz talebinde bulunucam sayaca bakarlar mi?
Dostum ilk olarak sarj çabuk bitiyor diye cihaz değişimi yapmıyorlar :D bataryanı değiştirirler cihazına format atıp en son yazılımı yükleyip verirler bu aşamada sayaca bakabilmeleri mümkün sarj olayı yazılımdanda kaynaklanabilen bir durum aynı sorun arkadaşımdada olmuştu bataryası bariz olarak 2mm şişmiştu şarjı az gidiyor du batarya değişimi yapıldı :-)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Dostum ilk olarak sarj çabuk bitiyor diye cihaz değişimi yapmıyorlar :D bataryanı değiştirirler cihazına format atıp en son yazılımı yükleyip verirler bu aşamada sayaca bakabilmeleri mümkün sarj olayı yazılımdanda kaynaklanabilen bir durum aynı sorun arkadaşımdada olmuştu bataryası bariz olarak 2mm şişmiştu şarjı az gidiyor du batarya değişimi yapıldı :-)

peki servis belirli bir ücret karşılığında da olsa sayacı sıfırlayabilir mi?

Telefonu 3 kere şarj bitiyor diye servise verdim düzeltemediler artık bi cihaz değisimi isteseler yapmazlar mi?

Yönetici tarafından düzenlendi:
uguro

uguro

Üye
Servis onu asla yapmaz . Zaten fark ederlerse telefonun garantiden çıkar ve her değişen parça için senden para isterler ;-)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Sen tam olarak sayacın arttığından eminmisin ? Ve nasıl arttırdın ? Ona göre cevap vericem :-)

evet hocam warranty bit 1 yazıyor

4.3 ten 4.2.2 ye döndüm sonra baktım sayaç artmış

MaxipmaN

Üye
S4te ısınma ve sarj sorunu azaldı mı acaba note2de kasa acıklıgi var iade edip s4e gecmeyi dusunuyorum

KD1907

KD1907

Üye
S4te ısınma ve sarj sorunu azaldı mı acaba note2de kasa acıklıgi var iade edip s4e gecmeyi dusunuyorum
Ben ne şarj sorunu ne de ısınma sorunu yaşıyorum şu an ama diğerlerine sor belki onlar yaşıyodur

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Digerleri siz yasiyor musunuz? :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Geçmiş olsun defalarca uyardim ama gözden kaçmış sanırım.

geçmiş olsun derken? yine mi ban atacaksin abi? :) maşallah çatur çutur ban atıyorsun abi ellerin dert görmesin

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bende bitek şarj sorunu var onun için telefonu servise yollucam ama sayaç işini anlarlar diye korkuyorum size akıl Danışayim dedim sizce sayaca bakarlar mi?

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
geçmiş olsun derken? yine mi ban atacaksin abi? :) maşallah çatur çutur ban atıyorsun abi ellerin dert görmesin
Hayir garanti devre dışı diye soyledim. Ayrica sağa sola ban atmiyorum defalarca uyarıyorum.Ama uyarmiyacam bundan sonra

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Hayir garanti devre dışı diye soyledim. Ayrica sağa sola ban atmiyorum defalarca uyarıyorum.Ama uyarmiyacam bundan sonra

eyvallah. abi bu 4.2.2 ye geri dönüp sayacı sıfırlama gibi bi ihtimal yokmu phliz recovery ile sifirlaniyormus sen daha iyi bilirsin yada servis sayaca bakarmi batarya sarj sorunu için?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eyvallah. abi bu 4.2.2 ye geri dönüp sayacı sıfırlama gibi bi ihtimal yokmu phliz recovery ile sifirlaniyormus sen daha iyi bilirsin yada servis sayaca bakarmi batarya sarj sorunu için?
Sayac çözümü yok servis cihazi kontrol ediyor zaten.

Üst Alt