------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
root yaptin keyfinize bakın

KD1907

KD1907

Üye
Rootsuz taşınıyor zaten apklar root ile alakası yok. Bu programlarin datasi neredeyse olmadığı için sorun olmuyor :)
Ya ben onu demiyorum. Apk zaten taşınıyor. Benim sorunum apk ları datalarıyla beraber sd karta taşımak. Rootsuz hiç mi yolu yok bu zımbırtının?
root yaptin keyfinize bakın
Sonra garanti devre dışı kalsın cihaza bişey olunca hiçbişey yapama dimi?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ya ben onu demiyorum. Apk zaten taşınıyor. Benim sorunum apk ları datalarıyla beraber sd karta taşımak. Rootsuz hiç mi yolu yok bu zımbırtının?
Sonra garanti devre dışı kalsın cihaza bişey olunca hiçbişey yapama dimi?

cihazı garanti dışı bırakmadan root yapılabiliyor ;)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Kingo rootun normal roottan farkı yok sadece sayacı artırmiyor ve artısı istediğin zaman unroot yapıp garantiye tekrar sokabiliyorsub

KD1907

KD1907

Üye
Kingo rootun normal roottan farkı yok sadece sayacı artırmiyor ve artısı istediğin zaman unroot yapıp garantiye tekrar sokabiliyorsub
Ee o zaman diğer rootları yapan insanlar akılsız mı herkes bunu yapsın hem sayaç ta artmıyomuş?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ee o zaman diğer rootları yapan insanlar akılsız mı herkes bunu yapsın hem sayaç ta artmıyomuş?

niye atar yapıyon ya sanki ben yaptım programı bu yöntem yeni çıktı zaten herkes bunu kullanıyor istemiyorsan rootlama kardesim senin elinrr5

KD1907

KD1907

Üye
KD1907

KD1907

Üye
Garanti diyorum kesin gitmez dimi? Bide diyelim root yaptım nası sd karta atıcam oyunları datalarıyla beraber?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
korkulacak bişey yok garanti zaten hiçbir işe yaramıyor benim sayacım artti custom rom yükledim hiçte takmiyorum

muratvemine

muratvemine

Üye
K.b yanlis oldu

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

Üst Alt