KD1907
Üye
OffEvet rootlu ama apklardan bahsediyorum zaten oyun oynamiyorum ben)
Bende rootsuz diye sevinmiştim 
OffEvet rootlu ama apklardan bahsediyorum zaten oyun oynamiyorum ben)
Bende rootsuz diye sevinmiştim 
Rootsuz taşınıyor zaten apklar root ile alakası yok. Bu programlarin datasi neredeyse olmadığı için sorun olmuyorOffBende rootsuz diye sevinmiştim
![]()

Ya ben onu demiyorum. Apk zaten taşınıyor. Benim sorunum apk ları datalarıyla beraber sd karta taşımak. Rootsuz hiç mi yolu yok bu zımbırtının?Rootsuz taşınıyor zaten apklar root ile alakası yok. Bu programlarin datasi neredeyse olmadığı için sorun olmuyor![]()
Sonra garanti devre dışı kalsın cihaza bişey olunca hiçbişey yapama dimi?root yaptin keyfinize bakın
Ya ben onu demiyorum. Apk zaten taşınıyor. Benim sorunum apk ları datalarıyla beraber sd karta taşımak. Rootsuz hiç mi yolu yok bu zımbırtının?
Sonra garanti devre dışı kalsın cihaza bişey olunca hiçbişey yapama dimi?
Ama sayaç artıyor?cihazı garanti dışı bırakmadan root yapılabiliyor![]()
Ama sayaç artıyor?
Peki kingo ile root yapsam uygulamaları sd karta taşıyabilir miyim?Hayır kingo android root diye bi program var onla rootlayinca sayaç artmiyor ben denedim
Peki kingo ile root yapsam uygulamaları sd karta taşıyabilir miyim?
Ee o zaman diğer rootları yapan insanlar akılsız mı herkes bunu yapsın hem sayaç ta artmıyomuş?Kingo rootun normal roottan farkı yok sadece sayacı artırmiyor ve artısı istediğin zaman unroot yapıp garantiye tekrar sokabiliyorsub
Ee o zaman diğer rootları yapan insanlar akılsız mı herkes bunu yapsın hem sayaç ta artmıyomuş?
Ne atarı laniye atar yapıyon ya sanki ben yaptım programı bu yöntem yeni çıktı zaten herkes bunu kullanıyor istemiyorsan rootlama kardesim senin elinrr5
Ya yapsam mı ki şimdi bide yapınca garanti gitmesin?Ne atarı la![]()
Ne atarı laYa yapsam mı ki şimdi bide yapınca garanti gitmesin?
Garanti diyorum kesin gitmez dimi? Bide diyelim root yaptım nası sd karta atıcam oyunları datalarıyla beraber?
Acilmaz telefonun half brick olur.