------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
Tamam beyler daha gündüz uyardım sizi lütfen
Pardon abi haklısın konuyu dağıtmış olduk. Neyse ben bi soru sorucam. Ya bişey sorucam madem rootsuz hafıza kartına bişey yükleyemiyoruz o zaman neden hafıza kartı satıyolarki?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Root ile hafıza kartı olayı birbirinden farklı.Hafıza arttırma ve yedek için kullanılır genel tüm cihazlarda böyledir.

KD1907

KD1907

Üye
Root ile hafıza kartı olayı birbirinden farklı.Hafıza arttırma ve yedek için kullanılır genel tüm cihazlarda böyledir.
Hayır abi onu anladım da sen diyosunki hafıza arttırma ben de diyorumki madem rootsuz hiçbişey yükleyemiyoruz ya da taşıyamıyoruz o zaman niye satıyolar. Ya da nerede bunun hafızayı arttıran tarafı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır abi onu anladım da sen diyosunki hafıza arttırma ben de diyorumki madem rootsuz hiçbişey yükleyemiyoruz ya da taşıyamıyoruz o zaman niye satıyolar. Ya da nerede bunun hafızayı arttıran tarafı
Aynı şeyi söylüyorum bazı uygulamalar hafıza kartını kullandığı için.Sonuçta zaten root yaptıktan sonra tamamen taşıma için satılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve KD1907
muratvemine

muratvemine

Üye
Kasa cizikleri garantiye girmiyor heralde?

eminde

eminde

Üye
Kasa cizikleri garantiye girmiyor heralde?
Kasa çizikleri bi hak doğurmaz ama ekranın sağında solunda zamanla ölü pikseller ortaya çıkıyo o zaman hiç şansları yok kasa ve ekran değişimi isteyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: KD1907
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar düzgün bir custom rom arıyorum pil de sıkıntısı olmayan. önerileriniz varmı yahut pil de sıkıntı çıkarmyaan bir firmware varmı?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
xphoidin romu var nasıldır önerir misiniz?

KD1907

KD1907

Üye
Beyler bişey sorucam ben i9505 için olan kitkat test sürümünü telefonuma yüklesem ne gibi zarar verir ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
şu xphoid romunu kullanan varmı aramızda?

cardanadam

cardanadam

Üye
Sorunun kaynağını buldum nextman lmk dan kaynaklanıyor ne zaman ram boşaltılıyor o zaman bildirim paneli çalışmama sorunu ortaya çıkıyor bir süre sonra tekrar çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
.caner.

.caner.

Üye
Telefona ne indirirsem Google play ve dışarıdan uygulamalar da hafıza kartına yükleniyor :( Cihaza yüklemek istiyorum ben

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Kazakistan 4.3 sürümü çıkmış en güncel changelist ve modeme sahip isteyenler yükleyebilir

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt