KD1907
Üye
Pardon abi haklısın konuyu dağıtmış olduk. Neyse ben bi soru sorucam. Ya bişey sorucam madem rootsuz hafıza kartına bişey yükleyemiyoruz o zaman neden hafıza kartı satıyolarki?Tamam beyler daha gündüz uyardım sizi lütfen
Pardon abi haklısın konuyu dağıtmış olduk. Neyse ben bi soru sorucam. Ya bişey sorucam madem rootsuz hafıza kartına bişey yükleyemiyoruz o zaman neden hafıza kartı satıyolarki?Tamam beyler daha gündüz uyardım sizi lütfen
Hayır abi onu anladım da sen diyosunki hafıza arttırma ben de diyorumki madem rootsuz hiçbişey yükleyemiyoruz ya da taşıyamıyoruz o zaman niye satıyolar. Ya da nerede bunun hafızayı arttıran tarafıRoot ile hafıza kartı olayı birbirinden farklı.Hafıza arttırma ve yedek için kullanılır genel tüm cihazlarda böyledir.
Aynı şeyi söylüyorum bazı uygulamalar hafıza kartını kullandığı için.Sonuçta zaten root yaptıktan sonra tamamen taşıma için satılmıyor.Hayır abi onu anladım da sen diyosunki hafıza arttırma ben de diyorumki madem rootsuz hiçbişey yükleyemiyoruz ya da taşıyamıyoruz o zaman niye satıyolar. Ya da nerede bunun hafızayı arttıran tarafı
Kasa çizikleri bi hak doğurmaz ama ekranın sağında solunda zamanla ölü pikseller ortaya çıkıyo o zaman hiç şansları yok kasa ve ekran değişimi isteyebilirsinKasa cizikleri garantiye girmiyor heralde?
Bildirim paneli çalışmıyor bazen ve şu anda yine yapıyor sorun yazılımsal değil heraldeSorun ne ki?
Sakın ha telefon açılmaz bir dahaBeyler bişey sorucam ben i9505 için olan kitkat test sürümünü telefonuma yüklesem ne gibi zarar verir ?
Sakın ha telefon açılmaz bir daha
peki tamam teşekkürlerCiddi misin?Telefona ne indirirsem Google play ve dışarıdan uygulamalar da hafıza kartına yükleniyorCihaza yüklemek istiyorum ben
EvetCiddi misin?
Nası evet ya? Telefonun rootlu mu peki?
Evet rootlu ama apklardan bahsediyorum zaten oyun oynamiyorum benNası evet ya? Telefonun rootlu mu peki?
)