xavxmaxi
Emekli Yönetici
Neyin ekran görüntüsü hocam?
Sensörle ilgili bir soru sormuştun, yabancılarda sensör sürekli yanıyor diye...
Neyin ekran görüntüsü hocam?
Alakasi yok benden küçük olman beni bilgilendirmene engel degilki sen bu isleri biliyorsun ama ben yeni yeni ogreniyorum bu isleri.. Bu arada ben genellikle öğlen çalışıyorum okuldan hemen sonra. Zaten calissamda yapamam dil anlatimi o da ayri bişey10.sinif kardes
valla sizin finaller filan zor iş heralde sana akıl vermek benim üzerime vazife değil ama hep online görüyorum seni heralde sınava çalışmiyon ?![]()

Haa dur atiyorum.Sensörle ilgili bir soru sormuştun, yabancılarda sensör sürekli yanıyor diye...
şarjı uzatma yok aslında ya hani bu kod ile kalibrasyon varya *#0228# ordan kalibrasyon yapıyorsun cihazın bataryasi daha iyi oluyor geçici bir süre zarfında
bu arada dil ve anlatım kaçıncı sayfalardan soracak sınavda?
Nasi yani? Temassız kontrol air wiev falan mi?o sensor el hareklerini goren sensordur.
Şarj %2 ye düştüşarjı uzatma yok aslında ya hani bu kod ile kalibrasyon varya *#0228# ordan kalibrasyon yapıyorsun cihazın bataryasi daha iyi oluyor geçici bir süre zarfında
bu arada dil ve anlatım kaçıncı sayfalardan soracak sınavda?
% kaçtı ki?Şarj %2 ye düştü
11-88 sayfa arası coşku kitabı sadece testler çıkacak coşkudan.
Yalnız bişey dicem samsungun Turkiyeye yaptığı büyük ayip ben söyliyim. Zaten en az güncelleme alan ülkelerdeniz bari adam akıllı yapin şu guncellemeleri.. Hem yılda bir güncelleme ver hemde dandik olsun var mi ya böyle bisey?
Niye acaba?aynen şöyle bişey de var madem 4.3 u verdi olmadı neden düzeltme paketi vermiyor

Aynendil anlatim hicbirsey anlamiom yaw

Vermiyor çünkü ayrımcılık yapıyor. Ilk once gelişmiş ülkelere sonra gelişmemiş ülkelere ve en son bize. Niye biz en sonuz acaba?aynen şöyle bişey de var madem 4.3 u verdi olmadı neden düzeltme paketi vermiyor
Off bide 4.4 ne zaman gelicek acaba? Bize daha 4.3 ün iyileştirme güncellemesi gelmedi adamlar 4.4 e geçecek..Arkadaşlar düzeltme güncellemesi hakkında da pek iyi şeyler söylenmiyor wifi sorunu uyku moduna geçmeme vb. 4.4 e kadar s4 cülere rahat yok bana kalırsa