------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Asabi bana geçecem diyordun seninde sağın solun belli olmuyor.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@asdfjkl99 ekran görüntüsü var mı?

KD1907

KD1907

Üye

burdan yaptın dimi hocam kalibrasyonu

bide yüzde kaçta iken yaptın yaptıktan sonra şarja taktin mi ?
Ne kalibrasyonu ya ben sadece o dediğin yerden quick starta bastim o kadar sonra sarj ömrü uzadi eskisine göre.. % 76 dayken yaptim bu arada..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dostlar

Bataryayı kalibre etmek:
Android de her ROM kurulduktan sonra batarya kalibrasyonu yapılmadığı için batarya durumunu yanlış gösterir.Bunu önlemek için yapılır sarjı uzatma durumuda nereden çıktı?? :)

KD1907

KD1907

Üye
Dostlar

Bataryayı kalibre etmek:
Android de her ROM kurulduktan sonra batarya kalibrasyonu yapılmadığı için batarya durumunu yanlış gösterir.Bunu önlemek için yapılır sarjı uzatma durumuda nereden çıktı?? :)
Yalniz ben kalibre yapmadım sadece quick starta bastim.. Ama sarji daha iyi gidiyo şu an. Yanlış bişeymi yaptım ki ya :S

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Dostlar

Bataryayı kalibre etmek:

şarjı uzatma yok aslında ya hani bu kod ile kalibrasyon varya *#0228# ordan kalibrasyon yapıyorsun cihazın bataryasi daha iyi oluyor geçici bir süre zarfında

bu arada dil ve anlatım kaçıncı sayfalardan soracak sınavda?

KD1907

KD1907

Üye
şarjı uzatma yok aslında ya hani bu kod ile kalibrasyon varya *#0228# ordan kalibrasyon yapıyorsun cihazın bataryasi daha iyi oluyor geçici bir süre zarfında

Ahaha :D Bizim dil anlatım sınavı da bugündü. Fena gecirdi ama :D

eskbxl

eskbxl

Üye
Yalniz ben kalibre yapmadım sadece quick starta bastim.. Ama sarji daha iyi gidiyo şu an. Yanlış bişeymi yaptım ki ya :S
batarya kalibrasyonu sadece telefonda gosterilen yuzdenin dogru gotermesi icin.sarj suresi ile bir alakasi yok.

KD1907

KD1907

Üye

Ahaha :D Bizim dil anlatım sınavı da bugündü. Fena gecirdi ama :D

KD1907

KD1907

Üye
batarya kalibrasyonu sadece telefonda gosterilen yuzdenin dogru gotermesi icin.sarj suresi ile bir alakasi yok.
Valla bilmiyorum ama cidden daha iyi gidiyo şarj. Psikolojik falan da değil daha iyi gidiyo cidden.

eskbxl

eskbxl

Üye
sol ust kosedeki led in yanmasi ayarlar> cihazim >led gostergesi hepsini isaretlersen seninkide yanar.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
ben bi dil anlatıma çalışıcam size kolay gelsin giderayak bir soru soracağım MK8 Rusya romu kullanlar şarj nasıl gidiyor :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Zaten tanışıyoruz :D Yinede söyliyim lise 4 e gidiyorum.. Sen?

10.sinif kardes

valla sizin finaller filan zor iş heralde sana akıl vermek benim üzerime vazife değil ama hep online görüyorum seni heralde sınava çalışmiyon ? :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
neyse laka luka ben kaçar

KD1907

KD1907

Üye
sol ust kosedeki led in yanmasi ayarlar> cihazim >led gostergesi hepsini isaretlersen seninkide yanar.
Bana mı dedin? Eğer bana dediysen ben onu sormuyorum yabancıların youtube a koyduğu videolar var mesela oyun oynarken çekip atmış. Ama oyun oynarken de sağ üstteki 2 sensör göstergesinden birinde sürekli yanıp sönen bi ışık var ben onun ne ise yaradığını anlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

Üst Alt