------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
10.sinif kardes

valla sizin finaller filan zor iş heralde sana akıl vermek benim üzerime vazife değil ama hep online görüyorum seni heralde sınava çalışmiyon ? :)
Alakasi yok benden küçük olman beni bilgilendirmene engel degilki sen bu isleri biliyorsun ama ben yeni yeni ogreniyorum bu isleri.. Bu arada ben genellikle öğlen çalışıyorum okuldan hemen sonra. Zaten calissamda yapamam dil anlatimi o da ayri bişey :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
şarjı uzatma yok aslında ya hani bu kod ile kalibrasyon varya *#0228# ordan kalibrasyon yapıyorsun cihazın bataryasi daha iyi oluyor geçici bir süre zarfında

bu arada dil ve anlatım kaçıncı sayfalardan soracak sınavda?

11-88 sayfa arası coşku kitabı sadece testler çıkacak coşkudan.

KD1907

KD1907

Üye

Iste bu sensor kardeşim.. O pembe gibi olan sürekli yanıp sönüyor.. Ne ise yariyodur sence?

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
KD1907

KD1907

Üye
2 tane gitmis :)

eskbxl

eskbxl

Üye
o sensor el hareklerini goren sensordur.

.caner.

.caner.

Üye
şarjı uzatma yok aslında ya hani bu kod ile kalibrasyon varya *#0228# ordan kalibrasyon yapıyorsun cihazın bataryasi daha iyi oluyor geçici bir süre zarfında

bu arada dil ve anlatım kaçıncı sayfalardan soracak sınavda?
Şarj %2 ye düştü

KD1907

KD1907

Üye
Yalnız bişey dicem samsungun Turkiyeye yaptığı büyük ayip ben söyliyim. Zaten en az güncelleme alan ülkelerdeniz bari adam akıllı yapin şu guncellemeleri.. Hem yılda bir güncelleme ver hemde dandik olsun var mi ya böyle bisey?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Yalnız bişey dicem samsungun Turkiyeye yaptığı büyük ayip ben söyliyim. Zaten en az güncelleme alan ülkelerdeniz bari adam akıllı yapin şu guncellemeleri.. Hem yılda bir güncelleme ver hemde dandik olsun var mi ya böyle bisey?

aynen şöyle bişey de var madem 4.3 u verdi olmadı neden düzeltme paketi vermiyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
dil anlatim hicbirsey anlamiom yaw

KD1907

KD1907

Üye
aynen şöyle bişey de var madem 4.3 u verdi olmadı neden düzeltme paketi vermiyor
Vermiyor çünkü ayrımcılık yapıyor. Ilk once gelişmiş ülkelere sonra gelişmemiş ülkelere ve en son bize. Niye biz en sonuz acaba?

eminde

eminde

Üye
Arkadaşlar düzeltme güncellemesi hakkında da pek iyi şeyler söylenmiyor wifi sorunu uyku moduna geçmeme vb. 4.4 e kadar s4 cülere rahat yok bana kalırsaVe maalesef pil performansında da bi gelişme yok

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar düzeltme güncellemesi hakkında da pek iyi şeyler söylenmiyor wifi sorunu uyku moduna geçmeme vb. 4.4 e kadar s4 cülere rahat yok bana kalırsa
Off bide 4.4 ne zaman gelicek acaba? Bize daha 4.3 ün iyileştirme güncellemesi gelmedi adamlar 4.4 e geçecek..

eminde

eminde

Üye
S4 play edition şu an 4.4.2 yi kullanıyor maalesef tamamen teknoloji karaborsacılığı

Üst Alt