------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
yine 100tlyi geçmez

haklimiymisim?
Ya kardeşim :D Tek şarj problemim var o da her akıllı telefonda var sadece S4 e özel bişey değilki.. Onun haricinde telefondan gayet memnunum.. İnşallah 4.4 kitkatla bu sorunu da çözer samsung..

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ya kardeşim :D Tek şarj problemim var o da her akıllı telefonda var sadece S4 e özel bişey değilki.. Onun haricinde telefondan gayet memnunum.. İnşallah 4.4 kitkatla bu sorunu da çözer samsung..

her telefonda böyle bir sorun yok. lg g2 her türlü çok rahat 1 günü çıkarıyor

erko merko

erko merko

Üye
Beyler 4.3 için sorunsuz root yöntemi çıktımı ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Beyler 4.3 için sorunsuz root yöntemi çıktımı ?

evet. hemde sayaç artmiyor

kingo android root diye arattir Google'da indir sonra telefonu bağla bilgisayara rootla driverlari filan yüklicek 10 15 dk sürüyor

yanlız dediğim yöntemle rootladiktan sonra custom recovery yüklersen sayaç artat

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: tomy1925
erko merko

erko merko

Üye
evet. hemde sayaç artmiyor

kingo android root diye arattir Google'da indir sonra telefonu bağla bilgisayara rootla driverlari filan yüklicek 10 15 dk sürüyor
Kingo root güvenilir değil diye yorumlar gördüm hocam, bu kingo rootu yükleyince normal root gibimi oluyor, cwm menü falan varmı ?

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar bişey dicem ben knox u telefona yükledim ama bi sorunum var.. Bu knox zımbırtısını yükledikten sonra 400 mb lık bişeyler daha yükledi telefon.. Ya yüklediği şeylerde çok saçma mesela galeri yüklemiş normal galeriden tek farkı sağ alt köşesinde ünlem mi ne var.. Bunları kaldırsam telefona bi zararı falan olur mu acik yardım please

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Kingo root güvenilir değil diye yorumlar gördüm hocam, bu kingo rootu yükleyince normal root gibimi oluyor, cwm menü falan varmı ?

hocam cwm filan yok sadece superso root uygulaması var cwm yüklersen sayaç artar zaten garanti dışıolur cihaz

eminde

eminde

Üye
Aynen ya bende ordan indiriyodum ama sapıttı son günlerde.. Başka bildiğin bi site var mı böyle apk indirebileceğim ve güvenli olan? Mesaj olarak atarsan sevinirim.. Galiba burdan paylaşmak yasakmış..
Neyse çok şükür site düzelmiş az önce baktım 2 ocak itibariyle yayında.99 kardeş virüs den falan da korkma s2 den bu yana belki binlerce dosya indirdim her türlü siteden her türlü forumdan telefon üzerinde virüs etkisi yok gibi birşey. Yok tamamen emin olmak istiyorsan dr.web in lisanslı sürümleri var , marketteki dandik versiyonu değil yükle onu takıl ondan sonra kafana göre.Dr.web pro v.9.00.1Klüp taşınmış arkadaşlar cep telefonları destek ordada maxicep kullanıcı klüpleri başlığı altına taşınmış

.caner.

.caner.

Üye
Düzgün bir Custom Rom önerir misiniz? Oyun Performansı üst düzey olmalı :))

KD1907

KD1907

Üye
Neyse çok şükür site düzelmiş az önce baktım 2 ocak itibariyle yayında.99 kardeş virüs den falan da korkma s2 den bu yana belki binlerce dosya indirdim her türlü siteden her türlü forumdan telefon üzerinde virüs etkisi yok gibi birşey. Yok tamamen emin olmak istiyorsan dr.web in lisanslı sürümleri var , marketteki dandik versiyonu değil yükle onu takıl ondan sonra kafana göre.Dr.web pro v.9.00.1Klüp taşınmış arkadaşlar cep telefonları destek ordada maxicep kullanıcı klüpleri başlığı altına taşınmış
Tamam teşekkürler bilgilendirme için..Arkadaşlar 3 şey sorucam cevaplarsanız sevinirim.
1 ROM nedir?
2 Sayaç nedir?
3 Sensörler açık kalsa ne kadar şarj yer?

eminde

eminde

Üye
Tamam teşekkürler bilgilendirme için..Arkadaşlar 3 şey sorucam cevaplarsanız sevinirim.
1 ROM nedir?
2 Sayaç nedir?
3 Sensörler açık kalsa ne kadar şarj yer?
Telefon üreticilerinin telefona uygun olarak özelleştirerek yayınladıkları ve diğer 3. kişilerin yayınladıkları olmak üzere 2 çeşit Rom mevcuttur. Yeni bir Android telefon aldığınız zaman içerisinde hali hazırda yüklü olarak bulunan veya telefona ait aracı program ile yüklediğiniz Rom’lar üretici kaynaklıdır. Bu Romlar güvenilirdir ve telefonun sahip olduğu tüm özellikleri kapsar.

Birde 3. kişilerin çıkardığı Romlar var. Bu Romlar bazı araçların kullanıma kapatılması ile performans artışı olduğunu iddia eder. Belki de haklılar, özel Romlar oldukça iyi performans artışı sağlıyor olabilir, ancak çok deneyimli değilsen ufak bi hata bile telefonu açılmaz hale getirebilir.Knox denen zıkkım da tam burda devreye giriyo 4.3 yüklediğin an sanki yararlı birşeymiş gibi telefona kuruluyor asıl amacı işte bu root vasıtasıyla rom işlerini engellemek işletim sistemine müdahaleyi dırdurmak burdada sayaç devreye giriyor ilk denemende sayaç 1 şeklini alıyor hoppa telefon garanti dışı. Bi çözüm yolu bulunana kadar tabii

KD1907

KD1907

Üye
Telefon üreticilerinin telefona uygun olarak özelleştirerek yayınladıkları ve diğer 3. kişilerin yayınladıkları olmak üzere 2 çeşit Rom mevcuttur. Yeni bir Android telefon aldığınız zaman içerisinde hali hazırda yüklü olarak bulunan veya telefona ait aracı program ile yüklediğiniz Rom’lar üretici kaynaklıdır. Bu Romlar güvenilirdir ve telefonun sahip olduğu tüm özellikleri kapsar.

Birde 3. kişilerin çıkardığı Romlar var. Bu Romlar bazı araçların kullanıma kapatılması ile performans artışı olduğunu iddia eder. Belki de haklılar, özel Romlar oldukça iyi performans artışı sağlıyor olabilir, ancak çok deneyimli değilsen ufak bi hata bile telefonu açılmaz hale getirebilir.Knox denen zıkkım da tam burda devreye giriyo 4.3 yüklediğin an sanki yararlı birşeymiş gibi telefona kuruluyor asıl amacı işte bu root vasıtasıyla rom işlerini engellemek işletim sistemine müdahaleyi dırdurmak burdada sayaç devreye giriyor ilk denemende sayaç 1 şeklini alıyor hoppa telefon garanti dışı. Bi çözüm yolu bulunana kadar tabii
Sayaç nedir sorusunun cevabını alamadım ve şu son söylediklerini anlamadım bidaha yazabilir misin lütfen?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
4.3 firmware yüklicem MK8 ile MK9 arasında kaldım hangisi daha iyi

eminde

eminde

Üye
Sayaç nedir sorusunun cevabını alamadım ve şu son söylediklerini anlamadım bidaha yazabilir misin lütfen?
Sayaç telefonun orjinal işletim sistemine müdahele olup olmadığını kontrol eden bi uygulama şayet harici bir işletim sistemi kurmaya çalışırsan telefona sayaç otomatikman artıyor ve buna şimdilik geliştirici arkadaşlar bi çare bulamadı.Ve servislik bi durum hasıl olduğunda sayaç 0 değilse garanti kapsamına girmiyor.Eskiden bu sayaç yokken rootlayıp yeni bir rom attığında tekrar orjinal haline dönderebiliyordun problem olmuyordu yani garantin aynen devam ediyordu

• Beğen
Tepkiler: erko merko, .caner. ve Nextman
KD1907

KD1907

Üye
Sayaç telefonun orjinal işletim sistemine müdahele olup olmadığını kontrol eden bi uygulama şayet harici bir işletim sistemi kurmaya çalışırsan telefona sayaç otomatikman artıyor ve buna şimdilik geliştirici arkadaşlar bi çare bulamadı.Ve servislik bi durum hasıl olduğunda sayaç 0 değilse garanti kapsamına girmiyor.Eskiden bu sayaç yokken rootlayıp yeni bir rom attığında tekrar orjinal haline dönderebiliyordun problem olmuyordu yani garantin aynen devam ediyordu
Ya ben 4.3 e guncelledigimde knox yuklu degildi.. Sonra yukledim ama hoşuma gitmedi sildim.. Bi zarari olur mu telefonun garantisine?

eminde

eminde

Üye
Tüm 4.3 madurlarına iyi geceler bugünde yok gelen giden beklemeye devam

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
XXUEMK8 mi MK9 mu?

crazy_knght

Üye
Merhaba, cihaza rom yüklerken yarıda kesildi, sonra odinle stock romunu yükledim imei null/null olmuştu. Garanti kullanıcı hatası dedi ben de cihazın arkasındaki imei yi telefoncunun birine attırdım ama şimdi de ağda kayıtlı değil hatası geliyor. Kaç çeşit modem dosyası denediysem gelmedi en son bi sitede okuduğum bir modem dosyasını yükledim o da kodla şebeke geldi, sms gönderilmiyor vs. aç kapa da da geri gidiyor. Yardım edebilir misiniz, konu hakkında bir bilginiz var mı sorun neden kaynaklanıyor olabilir, nasıl düzeltilir... Ayrıca şebeke gelmemesine rağmen başka telefondan numaramı aradığımda meşgul çalmıyor ancak s4 de en ufak bir tepki yok.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

Üst Alt