Linkini verebilir misin. ..?[i9500][4.2.2][MULTI 3.12.27]Official MIUI V5 - Multi Languages cikmis deneyen ve nasil kurulmasi gerektigini bilen yardim edebilirmi ?

Arkadaşlar herkes şarj konusunda sorun yasiyor sanirim. Ya ben sansliyim istisnaayim yada siz sanssizsiniz istisnasiniz. Facebook,whatsapp,mesaj,müzik,gta oynuyorum tam olarak sarjim 1 gün gidiyor. Gta oynamadigim zamanlar 1.bucuk gün kullanıyorum ve kesinlikle en ufak bi kasma dahi yok acaba benmi istisnayim![]()

Aynen ya bende ordan indiriyodum ama sapıttı son günlerde.. Başka bildiğin bi site var mı böyle apk indirebileceğim ve güvenli olan? Mesaj olarak atarsan sevinirim.. Galiba burdan paylaşmak yasakmış..Apkmania nın başında bi iş mi var 31 aralıkdan bu yana yenilenmiyor yoksa federaller le falan mı uğraşıyo
Aynen ya bende ordan indiriyodum ama sapıttı son günlerde.. Başka bildiğin bi site var mı böyle apk indirebileceğim ve güvenli olan? Mesaj olarak atarsan sevinirim.. Galiba burdan paylaşmak yasakmış..
Ben emindeye sormuştum sana değil.. Yardımına gerek yok saolapk indiriyorsan hiçbiri güvenli değil güvenliği önemsiyorsan hiç apk indirme daha iyi
Ben emindeye sormuştum sana değil.. Yardımına gerek yok saol
Arkadaşlar benim telefona nazar değdi heralde.. Eskiden çok iyi gidiyodu şarjı ama şimdi her 3 dakikada %1 şarjı gidiyor.. (İron Man 3 ya da NFS Most Wanted gibi ağır oyunlar oynarken) Sizce çok mu kötü nasıl durum?
Kullanmazsam 3 saatte %1 gidiyor o sıkıntı değil.. Oyun oynarken ya da internette gezinirken böyle hızlı gidiyor o normal mi peki?eğer sadece oyun oynarken hızlı gidiyorsa o çok normal ama normal zamanda da 3 dakikada %1 gidiyorsa durum çok kötü bende bile kullanırken 6 dakikada filan %1 gidiyor
Kullanmazsam 3 saatte %1 gidiyor o sıkıntı değil.. Oyun oynarken ya da internette gezinirken böyle hızlı gidiyor o normal mi peki?
1 gün çıkıyorda çok fazla kullanırsam 1 gün çıkmaz gibime geliyor...evet normal 1gunu çıkıyorsa sorun yok.
1 gün çıkıyorda çok fazla kullanırsam 1 gün çıkmaz gibime geliyor...
Ya o şarj sorunu tüm akıllı telefonlarda var iPhoneler da bile.. Bide yüksek kapasiteli batarya çok pahalıdır onu alamam da şarj kılıfı nedir nerede bulabilirim ve fiyatı?dostum ben sana demiştim demek istemiyorum ama demiştim bu telefonu almadan önce 2 kez düşün diye ben alıştım artık sarj sorununa o yüzden hergün kalp krizi geçirmiyorum eğer çok huzursuz isen ya yüksek kapasiteli batarya alcaksin ki şarjin 5 6 gün gitsin yada şarjli kılıf alacaksin
Ya o şarj sorunu tüm akıllı telefonlarda var iPhoneler da bile.. Bide yüksek kapasiteli batarya çok pahalıdır onu alamam da şarj kılıfı nedir nerede bulabilirim ve fiyatı?
Peki ne kadardır bu zımbırtının fiyatı?çoğu operator bayisinde yada Teknosa gibi tekno marketlerde bulunur fiyati 100tlden fazla değildir ama bence öyle yapacağına internetten 5500 mahlik bi batarya siparis et keyfine bak sarjin 3 4 gün rahat gider
Peki ne kadardır bu zımbırtının fiyatı?