------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

LYSF

LYSF

Üye
Sorun şu ki bende calistiramadim :oha:
:/ umarım Samsung 4.4 ile bu hataları halleder yoksa bu kadar sensör falan hiç bi anlamı yok ben bi kez gördüm çalıştığını o da alırken aldıktan sonra bi daha çalışmadı . Bide başımda kötü bi şey var arkadaşlar tam apple fanı bunu gördüler ya artık dalga geçip dururlar daha önce iphone da kullandım bu fan lık ne anlamıyorum sanki para mı alıyorlar :S

• Beğen
Tepkiler: tomy1925

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
:/ umarım Samsung 4.4 ile bu hataları halleder yoksa bu kadar sensör falan hiç bi anlamı yok ben bi kez gördüm çalıştığını o da alırken aldıktan sonra bi daha çalışmadı . Bide başımda kötü bi şey var arkadaşlar tam apple fanı bunu gördüler ya artık dalga geçip dururlar daha önce iphone da kullandım bu fan lık ne anlamıyorum sanki para mı alıyorlar :S

hocam telefona format atmayı denedin mi ?

• Beğen
KD1907

KD1907

Üye
Ya ben 4.3 teyim sadece akıllı duraklatmayı çalıştıramadım onun haricinde hepsi çalışıyor.. Perdeler açık yani ışık giriyo doğrudan ışık altında da değil kendi çektiğim videoyu açtım hala çalışmadı.. Çalıştıranları da görmüştüm.. Bence biz beceremiyoruz..

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ya ben 4.3 teyim sadece akıllı duraklatmayı çalıştıramadım onun haricinde hepsi çalışıyor.. Perdeler açık yani ışık giriyo doğrudan ışık altında da değil kendi çektiğim videoyu açtım hala çalışmadı.. Çalıştıranları da görmüştüm.. Bence biz beceremiyoruz..

lambanın altında çalıştırmayı dene çok fazla ışık olmasın olsunda öyle podyum gibi aydınlatma etrafı

LYSF

LYSF

Üye
hiçbir sensör çalışmıyor öyle mi ?

4.3 de misin ?
Evet 4.3 . Hayır hepsi değil sadece akıllı duraklatma çalışmıyor diğerleri ugrasinca çalışıyor mesela akıllı kaydırma yeterli ışık olunca süper çalışıyor ama gel gelelim akıllı duraklatma tık bile yok .

KD1907

KD1907

Üye
Evet 4.3 . Hayır hepsi değil sadece akıllı duraklatma çalışmıyor diğerleri ugrasinca çalışıyor mesela akıllı kaydırma yeterli ışık olunca süper çalışıyor ama gel gelelim akıllı duraklatma tık bile yok .
Aynen.. Bende bu sorunu yaşıyorum ama çalıştıranlar var nasıl çalıştırıyolar bende anlamadım gitti...

LYSF

LYSF

Üye
Evet çalışıyor tanıdığım birinde de S4 var tıkır tıkır çalışıyor ee kardeşim aynı telefon nasıl olur seninki çalışır benimki çalışmaz hayret ediyorum

KD1907

KD1907

Üye
Evet çalışıyor tanıdığım birinde de S4 var tıkır tıkır çalışıyor ee kardeşim aynı telefon nasıl olur seninki çalışır benimki çalışmaz hayret ediyorum
Biz beceremiyoruz tek sorun bu bence...

eminde

eminde

Üye
Temassız kontolün bildirim panelinden açık olduğundan emin olun daha sonra ekran kapalı iken telefonu sabit bi yere koyun parmağınızla sensörün üstünü kapatın şayet saat ve bildirimler ekrana geliyorsa sensörünüz çalışıyor fakat siz çalıştıramıyorsunuz demektir

• Beğen
LYSF

LYSF

Üye
Temassız kontolün bildirim panelinden açık olduğundan emin olun daha sonra ekran kapalı iken telefonu sabit bi yere koyun parmağınızla sensörün üstünü kapatın şayet saat ve bildirimler ekrana geliyorsa sensörünüz çalışıyor fakat siz çalıştıramıyorsunuz demektir
Evet o saat ekranı geliyor fakat duraklatma çalışmıyor

KD1907

KD1907

Üye
Evet bende de geldi saat falan.. Demekki biz beceremiyoruz :)

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
ilk önce akıllı duraklama di denedigimde bende de çalışmadi sonra isigi açtım ayağa kalktım öyle denedim çalıştı bence bide öyle deneyin

• Beğen
Tepkiler: LYSF
LYSF

LYSF

Üye
ilk önce akıllı duraklama di denedigimde bende de çalışmadi sonra isigi açtım ayağa kalktım öyle denedim çalıştı bence bide öyle deneyin
Evet oldu ayağa kalkınca çalışıyor oturunca çalışmıyor ilginç :S

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
eminde

eminde

Üye
Makinalar sağlam arkadaşlar çok nadir olmakla beraber arada sapıtıyor o kadar

• Beğen
Tepkiler: tomy1925, LYSF ve KD1907
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Evet oldu ayağa kalkınca çalışıyor oturunca çalışmıyor ilginç :S

oturunca da çalışıyor aslında. yanınızda bir ışık kaynağı (fener,çalışma lambası) gibi bir şey varsa üzerinize tutun oturarak da çalışır

• Beğen
Tepkiler: LYSF
LYSF

LYSF

Üye
oturunca da çalışıyor aslında. yanınızda bir ışık kaynağı (fener,çalışma lambası) gibi bir şey varsa üzerinize tutun oturarak da çalışır
Sağol kardeşim sağlam olduğunu gördüm ya o da yeter şimdilik ama yine de samsung buna el atmali diye düşünüyorum :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap

Üst Alt