------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

berkde

Üye
Tabi buyur :) yeni surumde sadece dosya eklediğin yer pda degilde ap bolumu okadar

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi 4.3 ü tekrar kurdum ama bi şey değişmedi telefon hala aynı sıfırlanmadı

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
arkadaşlar 4.3 Türkiye sürümünün factory firmwaresi yayınlandı mı?

LYSF

LYSF

Üye
Selamlar bende yeni S4 almış bulunmaktayım One alacaktim fakat en son kararı S4 te kıldım ancak arkadaşlar bi problem var telefonun akıllı duraklatma özelliği çalışmıyor sayfaları gözle takip gibi diğer özellikler sikintisiz çalışıyor ama bu çalışmıyor sebebi ne olabilir acaba ?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Selamlar bende yeni S4 almış bulunmaktayım One alacaktim fakat en son kararı S4 te kıldım ancak arkadaşlar bi problem var telefonun akıllı duraklatma özelliği çalışmıyor sayfaları gözle takip gibi diğer özellikler sikintisiz çalışıyor ama bu çalışmıyor sebebi ne olabilir acaba ?
Sensörlere ışık değerse çalışmaz, 1 den fazla kişi ekrana bakıyorsa calismaz.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve LYSF
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
bişey sorucam hani bu odini kullanırken v3.07, v3.09 bunlar ne farkediyor ? mesela bi firmware yüklerken ha 3.07 kullanmışım ha 3.09 ? siz hangi odin sürümünü kullanmamı önerirsiniz ?

KD1907

KD1907

Üye
Bende de ön kamerayla alakalı sensörler çalışmıyor ya da büyük ihtimalle ben çalıştıramıyorum.. Nası yapıcam bi yol gösterin..

.caner.

.caner.

Üye
Bende de ön kamerayla alakalı sensörler çalışmıyor ya da büyük ihtimalle ben çalıştıramıyorum.. Nası yapıcam bi yol gösterin..
Dedigim gibi ışık çok önemli bir faktör. Bende calismiyor sanıyordum

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap

ne çalışmıyor ? hangi sensör olduğunu belirtirsen yardimci olabilirim

KD1907

KD1907

Üye
Dedigim gibi ışık çok önemli bir faktör. Bende calismiyor sanıyordum
Işıklar kapalı ama içeri de ışık giriyo ama çalışmıyo ya bozuk mu acaba? Halbuki teknosadan almıştım..

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Işıklar kapalı ama içeri de ışık giriyo ama çalışmıyo ya bozuk mu acaba? Halbuki teknosadan almıştım..

ayarlara gir oradan cihazim sekmesine gir asagida akıllı ekran diye bi bölüm var oraya gir ordaki şeylerin hepsinin işaretli olduğundan emin ol

LYSF

LYSF

Üye
Sensörlere ışık değerse çalışmaz, 1 den fazla kişi ekrana bakıyorsa calismaz.
Normal ev ortamındaki ışık altında deniyorum yok durmuyor bi türlü ekrana bi tek ben bakıyorum bozuk olsa diğer özellikler de çalışmaz dediğin gibi ışığı ayarliyamiyor olabilirim . Geçen rezil etti beni kafanı çevirince video duruyor dedim arkadaşa çeviriyor durmuyor aldım sen beceremiyorsun diye bende durduramadim :/

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
.caner.

.caner.

Üye
Normal ev ortamındaki ışık altında deniyorum yok durmuyor bi türlü ekrana bi tek ben bakıyorum bozuk olsa diğer özellikler de çalışmaz dediğin gibi ışığı ayarliyamiyor olabilirim . Geçen rezil etti beni kafanı çevirince video duruyor dedim arkadaşa çeviriyor durmuyor aldım sen beceremiyorsun diye bende durduramadim :/
ayarlara gir oradan cihazim sekmesine gir asagida akıllı ekran diye bi bölüm var oraya gir ordaki şeylerin hepsinin işaretli olduğundan emin ol
Akıllı duraklatma, akıllı sayfa takibi falan çalışmıyo ya da çalıştıramıyorum.. Yani ön kamerayla alakalı sensörleri çalıştıramıyorum..
Onu nası ayarlıcaz ya :S
Perdeleri açın, ışıklar kapalı olsun içerisi aydınlık olsun kesn çalışır.

KD1907

KD1907

Üye
Kardeşim dalga mı geçiyosun? Zaten onları açtım o yüzden soruyorum.. Çalıştırsmıyorum nası yapabilirim onu soruyorum yoksa açmayı bende biliyorum..
Perdeleri açın, ışıklar kapalı olsun içerisi aydınlık olsun kesn çalışır.
Zaten öyle şu an

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Kardeşim dalga mı geçiyosun? Zaten onları açtım o yüzden soruyorum.. Çalıştırsmıyorum nası yapabilirim onu soruyorum yoksa açmayı bende biliyorum..
Zaten öyle şu an

ışıkla bi ortamda denemen lazım birde youtube daki vidyolarda olmuyordu galiba o özellik

bende çalışıyor.sorun yok

KD1907

KD1907

Üye
ışıkla bi ortamda denemen lazım birde youtube daki vidyolarda olmuyordu galiba o özellik

bende çalışıyor.sorun yok
Ya akıllı sayfa takibini çalıştırdım tamam.. Akıllı duraklatma özelliğini youtube deki videolardan denemiştim galiba sorun buymuş..

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ya akıllı sayfa takibini çalıştırdım tamam.. Akıllı duraklatma özelliğini youtube deki videolardan denemiştim galiba sorun buymuş..

birde kendi çektiğin vidyoda dene çalışacaktır zaten samsung s4 te bütün sensörler karalı bir şekilde çalışmıyor özellikle bazen akıllı duraklatma sapıtıyor

Üst Alt