berkde
Üye
abi 4.3 ü tekrar kurdum ama bi şey değişmedi telefon hala aynı sıfırlanmadıTabi buyuryeni surumde sadece dosya eklediğin yer pda degilde ap bolumu okadar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi 4.3 ü tekrar kurdum ama bi şey değişmedi telefon hala aynı sıfırlanmadıTabi buyuryeni surumde sadece dosya eklediğin yer pda degilde ap bolumu okadar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sensörlere ışık değerse çalışmaz, 1 den fazla kişi ekrana bakıyorsa calismaz.Selamlar bende yeni S4 almış bulunmaktayım One alacaktim fakat en son kararı S4 te kıldım ancak arkadaşlar bi problem var telefonun akıllı duraklatma özelliği çalışmıyor sayfaları gözle takip gibi diğer özellikler sikintisiz çalışıyor ama bu çalışmıyor sebebi ne olabilir acaba ?
Dedigim gibi ışık çok önemli bir faktör. Bende calismiyor sanıyordumBende de ön kamerayla alakalı sensörler çalışmıyor ya da büyük ihtimalle ben çalıştıramıyorum.. Nası yapıcam bi yol gösterin..
Bende de ön kamerayla alakalı sensörler çalışmıyor ya da büyük ihtimalle ben çalıştıramıyorum.. Nası yapıcam bi yol gösterin..
Işıklar kapalı ama içeri de ışık giriyo ama çalışmıyo ya bozuk mu acaba? Halbuki teknosadan almıştım..Dedigim gibi ışık çok önemli bir faktör. Bende calismiyor sanıyordum
Ortam loş olmamalı veya ışık direk kameraya gelmemeli.Işıklar kapalı ama içeri de ışık giriyo ama çalışmıyo ya bozuk mu acaba? Halbuki teknosadan almıştım..
Akıllı duraklatma, akıllı sayfa takibi falan çalışmıyo ya da çalıştıramıyorum.. Yani ön kamerayla alakalı sensörleri çalıştıramıyorum..ne çalışmıyor ? hangi sensör olduğunu belirtirsen yardimci olabilirim
Onu nası ayarlıcaz ya :SOrtam loş olmamalı veya ışık direk kameraya gelmemeli.
Işıklar kapalı ama içeri de ışık giriyo ama çalışmıyo ya bozuk mu acaba? Halbuki teknosadan almıştım..
Normal ev ortamındaki ışık altında deniyorum yok durmuyor bi türlü ekrana bi tek ben bakıyorum bozuk olsa diğer özellikler de çalışmaz dediğin gibi ışığı ayarliyamiyor olabilirim . Geçen rezil etti beni kafanı çevirince video duruyor dedim arkadaşa çeviriyor durmuyor aldım sen beceremiyorsun diye bende durduramadim :/Sensörlere ışık değerse çalışmaz, 1 den fazla kişi ekrana bakıyorsa calismaz.
Normal ev ortamındaki ışık altında deniyorum yok durmuyor bi türlü ekrana bi tek ben bakıyorum bozuk olsa diğer özellikler de çalışmaz dediğin gibi ışığı ayarliyamiyor olabilirim . Geçen rezil etti beni kafanı çevirince video duruyor dedim arkadaşa çeviriyor durmuyor aldım sen beceremiyorsun diye bende durduramadim :/
ayarlara gir oradan cihazim sekmesine gir asagida akıllı ekran diye bi bölüm var oraya gir ordaki şeylerin hepsinin işaretli olduğundan emin ol
Perdeleri açın, ışıklar kapalı olsun içerisi aydınlık olsun kesn çalışır.Akıllı duraklatma, akıllı sayfa takibi falan çalışmıyo ya da çalıştıramıyorum.. Yani ön kamerayla alakalı sensörleri çalıştıramıyorum..
Onu nası ayarlıcaz ya :S
Kardeşim dalga mı geçiyosun? Zaten onları açtım o yüzden soruyorum.. Çalıştırsmıyorum nası yapabilirim onu soruyorum yoksa açmayı bende biliyorum..ayarlara gir oradan cihazim sekmesine gir asagida akıllı ekran diye bi bölüm var oraya gir ordaki şeylerin hepsinin işaretli olduğundan emin ol
Zaten öyle şu anPerdeleri açın, ışıklar kapalı olsun içerisi aydınlık olsun kesn çalışır.
Kardeşim dalga mı geçiyosun? Zaten onları açtım o yüzden soruyorum.. Çalıştırsmıyorum nası yapabilirim onu soruyorum yoksa açmayı bende biliyorum..
Zaten öyle şu an
Ya akıllı sayfa takibini çalıştırdım tamam.. Akıllı duraklatma özelliğini youtube deki videolardan denemiştim galiba sorun buymuş..ışıkla bi ortamda denemen lazım birde youtube daki vidyolarda olmuyordu galiba o özellik
bende çalışıyor.sorun yok
Malesef kardeşim durum aynı bu sefer de hiç biri çalışmadıPerdeleri açın, ışıklar kapalı olsun içerisi aydınlık olsun kesn çalışır.

Ya akıllı sayfa takibini çalıştırdım tamam.. Akıllı duraklatma özelliğini youtube deki videolardan denemiştim galiba sorun buymuş..
Sorun şu ki bende calistiramadimMalesef kardeşim durum aynı bu sefer de hiç biri çalışmadı![]()