------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar sizce siyah mı alıyım yoksa beyaz mı?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Kişisel bi tercih ama siyah daha hoş duruyor

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
alacaksan 4.2ye güncelleme

KD1907

KD1907

Üye
alacaksan 4.2ye güncelleme
İşte tek sorunum o.. Bazıları diyo teknosadan alıyosan güncelle teknosa dandik mal satmaz falan.. Ama bazıları da güncelleme 4.4 e güncellersin Ocak ayında diyo ne yapacağımı şaşırdım valla..

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
İşte tek sorunum o.. Bazıları diyo teknosadan alıyosan güncelle teknosa dandik mal satmaz falan.. Ama bazıları da güncelleme 4.4 e güncellersin Ocak ayında diyo ne yapacağımı şaşırdım valla..

bence vazgeç bu sevdadan sana kalmış bir şey ama senin de pişman olmanı istemediğim için söylüyorum kesinlikle telefonu kötülemek gibi bi niyetim yok şarjı 1 günü çıkarsa en numara 5 yıldız telefon

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bu arada şu android sistemi ile android os ikilisini durdurmak veya tüketimini azaltmak mümkün mü ? hayvan gibi sarj yiyor namussizler

KD1907

KD1907

Üye
bence vazgeç bu sevdadan sana kalmış bir şey ama senin de pişman olmanı istemediğim için söylüyorum kesinlikle telefonu kötülemek gibi bi niyetim yok şarjı 1 günü çıkarsa en numara 5 yıldız telefon
Yok ya kesin alıcam teknosadan.. Ama bilemiyorum hala kafamda soru işaretleri var.. Mesaj atmıştım sana ordan bi cevap verirsen sevinirim kardeşim.

.caner.

.caner.

Üye
Bak kardeşim şimdi cak telefona Wipe ı sonra yükleme 2 gün birşey Bak bakalim şarj hiç gidiyormu? Kullanmayı bilmiyorsun sonra mal dandik yapma böyle

KD1907

KD1907

Üye
Bak kardeşim şimdi cak telefona Wipe ı sonra yükleme 2 gün birşey Bak bakalim şarj hiç gidiyormu? Kullanmayı bilmiyorsun sonra mal dandik yapma böyle
Wipe nedir caner kardeşim.. Eğer şu şarj sorununu çözersem şimdi bile gidip alabilirim :)

.caner.

.caner.

Üye
Wipe nedir caner kardeşim.. Eğer şu şarj sorununu çözersem şimdi bile gidip alabilirim :)
Recovery den yapılan sıfırlama işlemi bir nevi Fabrika ayarlarına dönme. Bence şarj konusu çok iyi, 5 saat elinden birakmazsan telefonu 3310 bile dayanmaz !

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
KD1907

KD1907

Üye
Recovery den yapılan sıfırlama işlemi bir nevi Fabrika ayarlarına dönme. Bence şarj konusu çok iyi, 5 saat elinden birakmazsan telefonu 3310 bile dayanmaz !
Sakin.. Fabrika ayarları derken 4.2 yi kastediyosun dimi.. Yani 4.3 de şarj sorunu var ama 4.2 de yok anladığım kadarıyla?

.caner.

.caner.

Üye
E hani 4.2 de sorun yoktu 4.3 te şarj hemen bitiyodu batarya şişiyodu falan?
Ben öyle birşey demedim :oke:
4.3 klavye kötü, batarya şişmesi ile yazılımın arasındaki bağı bulamadım :hmmm.
4.3 daha iyi bence 4.2 kullanıyorum sarjim
Telefonun suçu mu? Kesinlikle Hayır! Hayvan gibi oyun oynadım. Kullandıktan sonra şarj sorunu mu olur?

KD1907

KD1907

Üye
Ben öyle birşey demedim :oke:
4.3 klavye kötü, batarya şişmesi ile yazılımın arasındaki bağı bulamadım :hmmm.
4.3 daha iyi bence 4.2 kullanıyorum sarjim
Telefonun suçu mu? Kesinlikle Hayır! Hayvan gibi oyun oynadım. Kullandıktan sonra şarj sorunu mu olur?
İyi o zaman alınca güncellerim 4.3 e.. Saol yardımların içinSamsungun kendi mağazasından aldım 16 gb lık sd card verdiler almama gerek kalmadı :D

• Beğen
Tepkiler: tomy1925, aresbilir ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: KD1907
esmeran3

esmeran3

Üye
Arkdaşlar dün gece sarj ettim bıraktım telefonda 2 3 saate yakın konuştum sadece sarjım şu an %78 inanmayanlara resim atabilirim benim sarjım niye hızlı bitmiyor ?

Üst Alt