Herşeyde olduğu gibi renk konusunda da kararsız kaldım...Kişisel bi tercih ama siyah daha hoş duruyor
İşte tek sorunum o.. Bazıları diyo teknosadan alıyosan güncelle teknosa dandik mal satmaz falan.. Ama bazıları da güncelleme 4.4 e güncellersin Ocak ayında diyo ne yapacağımı şaşırdım valla..alacaksan 4.2ye güncelleme
İşte tek sorunum o.. Bazıları diyo teknosadan alıyosan güncelle teknosa dandik mal satmaz falan.. Ama bazıları da güncelleme 4.4 e güncellersin Ocak ayında diyo ne yapacağımı şaşırdım valla..
Yok ya kesin alıcam teknosadan.. Ama bilemiyorum hala kafamda soru işaretleri var.. Mesaj atmıştım sana ordan bi cevap verirsen sevinirim kardeşim.bence vazgeç bu sevdadan sana kalmış bir şey ama senin de pişman olmanı istemediğim için söylüyorum kesinlikle telefonu kötülemek gibi bi niyetim yok şarjı 1 günü çıkarsa en numara 5 yıldız telefon
Yok ya kesin alıcam teknosadan.. Ama bilemiyorum hala kafamda soru işaretleri var.. Mesaj atmıştım sana ordan bi cevap verirsen sevinirim kardeşim.
Bak kardeşim şimdi cak telefona Wipe ı sonra yükleme 2 gün birşey Bak bakalim şarj hiç gidiyormu? Kullanmayı bilmiyorsun sonra mal dandik yapma böylebence vazgeç bu sevdadan sana kalmış bir şey ama senin de pişman olmanı istemediğim için söylüyorum kesinlikle telefonu kötülemek gibi bi niyetim yok şarjı 1 günü çıkarsa en numara 5 yıldız telefon
Wipe nedir caner kardeşim.. Eğer şu şarj sorununu çözersem şimdi bile gidip alabilirimBak kardeşim şimdi cak telefona Wipe ı sonra yükleme 2 gün birşey Bak bakalim şarj hiç gidiyormu? Kullanmayı bilmiyorsun sonra mal dandik yapma böyle

Recovery den yapılan sıfırlama işlemi bir nevi Fabrika ayarlarına dönme. Bence şarj konusu çok iyi, 5 saat elinden birakmazsan telefonu 3310 bile dayanmaz !Wipe nedir caner kardeşim.. Eğer şu şarj sorununu çözersem şimdi bile gidip alabilirim![]()
Sakin.. Fabrika ayarları derken 4.2 yi kastediyosun dimi.. Yani 4.3 de şarj sorunu var ama 4.2 de yok anladığım kadarıyla?Recovery den yapılan sıfırlama işlemi bir nevi Fabrika ayarlarına dönme. Bence şarj konusu çok iyi, 5 saat elinden birakmazsan telefonu 3310 bile dayanmaz !
4.3 sayac konusu haricinde 4.2 den daha iyiSakin.. Fabrika ayarları derken 4.2 yi kastediyosun dimi.. Yani 4.3 de şarj sorunu var ama 4.2 de yok anladığım kadarıyla?
E hani 4.2 de sorun yoktu 4.3 te şarj hemen bitiyodu batarya şişiyodu falan?4.3 sayac konusu haricinde 4.2 den daha iyi![]()
Ben öyle birşey demedimE hani 4.2 de sorun yoktu 4.3 te şarj hemen bitiyodu batarya şişiyodu falan?

.İyi o zaman alınca güncellerim 4.3 e.. Saol yardımların içinSamsungun kendi mağazasından aldım 16 gb lık sd card verdiler almama gerek kalmadıBen öyle birşey demedim
4.3 klavye kötü, batarya şişmesi ile yazılımın arasındaki bağı bulamadım.
4.3 daha iyi bence 4.2 kullanıyorum sarjim
Telefonun suçu mu? Kesinlikle Hayır! Hayvan gibi oyun oynadım. Kullandıktan sonra şarj sorunu mu olur?

Hayirli olsun.İyi o zaman alınca güncellerim 4.3 e.. Saol yardımların içinSamsungun kendi mağazasından aldım 16 gb lık sd card verdiler almama gerek kalmadı![]()
TeşekkürlerHayirli olsun.