------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
Bu arada kolay gelsin abi

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
wipe data ve cache partition attım bakalım şuan tapatalk harici uygulama yüklemedim Düzelmez ise servise yollucam

KD1907

KD1907

Üye
Hahaha S4 harika bişeymiş ya kasma falan yok telefonun şarjı da iyi gidiyo :D

• Beğen
Tepkiler: aresbilir, esmeran3, Senyor Keş ve 1 kişi daha
.caner.

.caner.

Üye
Az önce tapatalkdan gelen mesaja bakmak için telefonu alacaktim ki elimden kaydı ve çat telefonu kaldiramadim kaldirdigimda ise Allahtan birşeyi yoktu Kalbim sıkıştı :'(

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Az önce tapatalkdan gelen mesaja bakmak için telefonu alacaktim ki elimden kaydı ve çat telefonu kaldiramadim kaldirdigimda ise Allahtan birşeyi yoktu Kalbim sıkıştı :'(

geçmiş olsun birsey yoktur umarım

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve esmeran3
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Amin kardeş amin..Uygulama oyun falan öneren var mı? Aranızda yeniyim bi rehberlik yapın bana :D

whatsapp facebook filan çak işte :) gta san andreas yükleyebilirsin bu arada pil kullanımıni Paylaşirsan sevinirim kolay gelsin..

• Beğen
Tepkiler: .caner.
esmeran3

esmeran3

Üye
@.caner. kardeşim geçmiş olsun bi sorun var mı ?

S4 kullanmak ayrılacaktır.
Kullanmayı bilene bana 1.5 gün rahat gidiyor oyun oynadığımda bile :)

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
@.caner. kardeşim geçmiş olsun bi sorun var mı ?

S4 kullanmak ayrılacaktır.
Kullanmayı bilene bana 1.5 gün rahat gidiyor oyun oynadığımda bile :)
Yok Sağol Teşekkürler varsa da ben farketmedim :)

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
beyler telefonu servise verip 2 hafta beklemeli mi yoksa 100tl bataryaya para bayılmalı miyim ? şuana kadar 3 kere servise yolladim hepsinde de sarj sorunu devam etti ne yapmalıyım zaten benim sayaç 1 garanti disi muamelesi yapar diye de korkuyorum servis için

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
beyler telefonu servise verip 2 hafta beklemeli mi yoksa 100tl bataryaya para bayılmalı miyim ? şuana kadar 3 kere servise yolladim hepsinde de sarj sorunu devam etti ne yapmalıyım zaten benim sayaç 1 garanti disi muamelesi yapar diye de korkuyorum servis için
Garanti dışı
en fazla yanda soyulmalar olmuştur ondanda bi sorun çıkmaz yani
Zaten kenar diye birşey tok benim telefonda bembeyaz oldu

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bu arada benim sarj aletinden bazen garip sesler cizirti şeklinde geliyor acaba şarj aletimde bi sorun olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: aresbilir ve .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Garanti dışı

Zaten kenar diye birşey tok benim telefonda bembeyaz oldu

ozaman mecbur 100tl bayilacaz

bide hani bu telefon ilk alındığında yada yeni batarya alındığında 8 saat sarj et filan diyorlar onlar ne kadar güvenilir cihaza bi zarar verir mi?

• Beğen
KD1907

KD1907

Üye
whatsapp facebook filan çak işte :) gta san andreas yükleyebilirsin bu arada pil kullanımıni Paylaşirsan sevinirim kolay gelsin..
Pil kullanımı biraz otursunda o zaman paylaşıcam kardeşim.. Onun haricinde dediğin uygulamaları zaten indiricem ama yinede teşekkürler..

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
  • Beğen
Tepkiler: KD1907

Üst Alt