Teşekkürler hepimize kolay gelsin keyifli forumlar.Bu arada kolay gelsin abi
Hahaha S4 harika bişeymiş ya kasma falan yok telefonun şarjı da iyi gidiyo![]()
Az önce tapatalkdan gelen mesaja bakmak için telefonu alacaktim ki elimden kaydı ve çat telefonu kaldiramadim kaldirdigimda ise Allahtan birşeyi yoktu Kalbim sıkıştı![]()
Amin kardeş amin..Uygulama oyun falan öneren var mı? Aranızda yeniyim bi rehberlik yapın banaAllah neşeni bozmasın inşallah

Amin kardeş amin..Uygulama oyun falan öneren var mı? Aranızda yeniyim bi rehberlik yapın bana![]()
gta san andreas yükleyebilirsin bu arada pil kullanımıni Paylaşirsan sevinirim kolay gelsin..Sağol, sorun yok.geçmiş olsun birsey yoktur umarım
Yok Sağol Teşekkürler varsa da ben farketmedim@.caner. kardeşim geçmiş olsun bi sorun var mı ?
S4 kullanmak ayrılacaktır.
Kullanmayı bilene bana 1.5 gün rahat gidiyor oyun oynadığımda bile![]()

Yok Sağol Teşekkürler varsa da ben farketmedim![]()
Garanti dışıbeyler telefonu servise verip 2 hafta beklemeli mi yoksa 100tl bataryaya para bayılmalı miyim ? şuana kadar 3 kere servise yolladim hepsinde de sarj sorunu devam etti ne yapmalıyım zaten benim sayaç 1 garanti disi muamelesi yapar diye de korkuyorum servis için
Zaten kenar diye birşey tok benim telefonda bembeyaz olduen fazla yanda soyulmalar olmuştur ondanda bi sorun çıkmaz yani
Her zaman geliyor bendebu arada benim sarj aletinden bazen garip sesler cizirti şeklinde geliyor acaba şarj aletimde bi sorun olabilir mi?
Garanti dışı
Zaten kenar diye birşey tok benim telefonda bembeyaz oldu
Pil kullanımı biraz otursunda o zaman paylaşıcam kardeşim.. Onun haricinde dediğin uygulamaları zaten indiricem ama yinede teşekkürler..whatsapp facebook filan çak iştegta san andreas yükleyebilirsin bu arada pil kullanımıni Paylaşirsan sevinirim kolay gelsin..
Pil kullanımı biraz otursunda o zaman paylaşıcam kardeşim.. Onun haricinde dediğin uygulamaları zaten indiricem ama yinede teşekkürler..