Senyor Keş
Üye
4.3e güncelleyip te sonradan 4.2.2 ye geri dönenlerden misin yoksa hiç 4.3e geçmedinmu
Aynen öyle..Ya bişey sorcam biraz mantıksız ama gelen güncellemeyle bataryanın ne gibi bi alakası var ki?o zaman en mantıklısı 4.2 de kalmak 4.4 çıkana kadar beklemek...
Aynen öyle..Ya bişey sorcam biraz mantıksız ama gelen güncellemeyle bataryanın ne gibi bi alakası var ki?
Hiç guncellemedim4.3e güncelleyip te sonradan 4.2.2 ye geri dönenlerden misin yoksa hiç 4.3e geçmedinmu
Kernel değişiyor Buda Cpu çalismasini etkiliyor aşırı cpu kullanimi aşırı Sarj tüketiyor.
*#0228# quik starda basiyorsunuzsakin yükleme
şu kod ile batarya kalibrasyonu nasıl yapılıyor acaba?
*#0228# quik starda basiyorsunuz
dedigimi yaptiginizda bataryaniz yaklasik olarak yuzde bes olarak dusmesi normal bu kalibrasyon% kaçda iken
dedigimi yaptiginizda bataryaniz yaklasik olarak yuzde bes olarak dusmesi normal bu kalibrasyon
o gosterilen yuzdeyi dogru gostermesi icin bataryanin dolu olmasi lazim degil yuzde onun altinda olmasin yeter.
eger kodla yapacaksan hic biri gerekmiyor.ok peki mesela benim sarj şuan 75 şimdi kalibre uygulasam direk şarja takip fullemeli miyim? yoksa sonuna kadar bitireyimmi?
eger kodla yapacaksan hic biri gerekmiyor.
bir diyer yontemde telefonu acikken tam sarj edip kaptiyorsun tekrar tam saj ediyorsun bu islemi bir daha yapiyorsun.
yani iki kere acikken tam dolduruyorsun ikikerede kapaliyken tam sarj edip normal kullanmaya basliyorsun.
istedigin yontemle yapabilirsin.
gerek yok hic birseye normal kullanabilirsin mumkun oldugu kadar bataryani tam bitirip tam doldur.hangi yöntem daha etkili olur acana ben şimdi kodu yaptım şarj %69dan 61e düştü şimdi ne zaman sarja takip fullemem lazim?
gerek yok hic birseye normal kullanabilirsin mumkun oldugu kadar bataryani tam bitirip tam doldur.
Bendede oluyo çok gıcık bi ses.bu arada benim şarj aletinden bazen garip garip sesler geliyor genelde %80-90 larda filan şarj olurken oluyor sizde de varmı buu ?
Bendede oluyo çok gıcık bi ses.