KD1907
Üye
Ota ne odin ne birazcık açıklar mısın lütfen?Ota dan guncellersen mecbursun kardeşim 4.3 guncellemeye Odin ile yuklemelisin.
Telefon üzerinden güncelleme
Ota ne odin ne birazcık açıklar mısın lütfen?Ota dan guncellersen mecbursun kardeşim 4.3 guncellemeye Odin ile yuklemelisin.
Telefon üzerinden güncelleme
Ota Telefon üzerinden güncelleme, Odin nasil anlatacagim bilemiyorumOta ne odin ne birazcık açıklar mısın lütfen?

Telefon üzerinden güncelleyince noluyoki?Ota Telefon üzerinden güncelleme, Odin nasil anlatacagim bilemiyorum![]()
Her sürümü yüklemen gerekiyor direk 4.4 yüklenmiyor.Telefon üzerinden güncelleyince noluyoki?
Odin ile 4.3 e güncellersem batarya sorunu olur mu peki?Her sürümü yüklemen gerekiyor direk 4.4 yüklenmiyor.
Odin ile 4.3 e güncellersem batarya sorunu olur mu peki?
Her sürümü yüklemen gerekiyor direk 4.4 yüklenmiyor.
Yani 4.3 her yöndeb sıkıntılı... Neyse o zaman ben odinle 4.2 den direk 4.4 e güncellerim o zaman.. Neyse yardımlarınız için teşekkürler.evet olur
Hayır, deneyebilirsin.yükleniyor
Yani 4.3 her yönden sıkıntılı... Neyse o zaman ben odinle 4.2 den direk 4.4 e güncellerim o zaman.. Neyse yardımlarınız için teşekkürler.
Hayır, deneyebilirsin.
Son güncelleme öncesi tüm hepsini tek tek yüklüyor.
Kiesle de guncellenebilir belki kies hiç denemedim.Yani 4.3 her yöndeb sıkıntılı... Neyse o zaman ben odinle 4.2 den direk 4.4 e güncellerim o zaman.. Neyse yardımlarınız için teşekkürler.
Yani 4.3 her yöndeb sıkıntılı... Neyse o zaman ben odinle 4.2 den direk 4.4 e güncellerim o zaman.. Neyse yardımlarınız için teşekkürler.
Gayet güzel cihaz.bence S4 almakla hayatınin hatasını yaparsın
Gayet güzel cihaz.
Demiştim ya kendim için değil arkadaşım için.. O ne zamandır S4 istiyodu ama maddi durumu yeterli olmadığı için alamıyodu.. Bende şimdi gidip LG G2 alırsam ayıp olur.. O yüzden yoksa kendime Note 3 alıcam..bence S4 almakla hayatınin hatasını yaparsın
Demiştim ya kendim için değil arkadaşım için.. O ne zamandır S4 istiyodu ama maddi durumu yeterli olmadığı için alamıyodu.. Bende şimdi gidip LG G2 alırsam ayıp olur.. O yüzden yoksa kendime Note 3 alıcam..
16 saat kullanıyorum ve gayet yeterlişarjın anasını ağlatiyor ama
16 saat kullanıyorum ve gayet yeterli
Evet4.2 sürümünde misun?