cardanadam
Üye
Batarya bozuk olmasınYa daha sarjdan alali 20 dk oldu yüzde 77 ye dustu bi cozumu yokmu bunu ya wipe felanda attim.
Batarya bozuk olmasınYa daha sarjdan alali 20 dk oldu yüzde 77 ye dustu bi cozumu yokmu bunu ya wipe felanda attim.
bataryada bi şişlik felan yok bide wipe attıktan sonra daha çabuk bitmeye başladı.Batarya bozuk olmasın
bilmiyorum ama wipe atınca daha çabuk bitmeye başladı :SBozulunca illaki sisecek diye bir kaide yok
*#0228# yap altta quik start yazan yere bas sonra şarj kaç düşüyor % 5 civarı düşmesi lazım sonra tam doldur şarjı bakalım fark edecekmibilmiyorum ama wipe atınca daha çabuk bitmeye başladı :S
%10.düşmesi normalmi.bende.%18.den.10.düştü*#0228# yap altta quik start yazan yere bas sonra şarj kaç düşüyor % 5 civarı düşmesi lazım sonra tam doldur şarjı bakalım fark edecekmi
Beyler sayacı arttırmadan root yapma yöntemi çıktımı ?
Konuyu paylastim ancak denemedim knox devre disi bırakma konusunda ilk mesajsayaç sıfırlama olayı çözüldü mü ?
Yok düzelmediBen dün akşam yaptım % 16 dan % 2 ye düştü uzun zamandır yapmiyordum
2 saatte sarj % 100 den yuzde 30a düstuInternetten baktığımda root gerekli felan yazıyordu da, teşekkür ederimbatarya kalibrasyonuna root gerekmiyorki.
telefonu acikken tam sarj et sonra kapatip tekrar tam sarj et ve bu islemi bir daha yap.
sonra normal kullanmaya basla bukadar batarya kalibrasyonu.

Internetten baktığımda root gerekli felan yazıyordu da, teşekkür ederim![]()
Arkadaşlar 4.3 belirgin sıkıntısı şarj herkesçe malum