------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

uguro

uguro

Üye
Burada görünmüyor klavye ile yazı yazarken ayarlar simgesine basık tut surat resimleri var alta doğru in renkli kalpler var orada
Tamam onları biliyorum ancak 1 kez göndermiştim 1 tl mi ne kesildi veri ücretine tabi oluyor sanırım mesaj paketimden gitmiyor o şekilde gönderince deneyen varmı acaba _?

• Beğen
Tepkiler: tomy1925

eskbxl

eskbxl

Üye
Arkadaşlar bu 4.3 'e güncelledikten sonra klavyedeki birçok simge gitti özellikle şu içi dolu kalp simgesi falan kız arkadaş kalp göndermez oldu bunu nasıl hallederiz içi dolu kalp eski sürümlerden gönderilince görünüyor bizde ancak bizim klavyede yok :S Bilen Bilgisi olan varmı?Bahsettiğim simge ♥ bu arkadaşlar :D :D Bunun içi boş olanıda var o duruyor önceden de vardı ama dolu olanı gitti 4.3 den sonra :D Bunu nerden nasıl yaparım ? Aşağı kısımda simgeler açıldı yeni whatsappta olan simgeler ama onlarda data ücreti kesiliyor gönderince :D

bende dediklerin var surumum 4.3 mesaj yazma kismina girdim sol altta sym tusunun yaninda :) bu simge var ona tiklayinca bir cok resim cikiyor kirik kalp felam dahil bide tapataklakla deneyim yazmayi bakalim cikacakmi hepsi.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
eskbxl

eskbxl

Üye
Bide böyle bakalımburda resimler cikmiyor o kalplerin her rengi var evlilik felam hepsi.ekran goruntusu atayim aradikalrin bunlarmi

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve Nextman
condo06

condo06

Üye
Arkadaşlar Flash PLAYERi kullanamaz oldum ses geliyor görüntü yok nasıl cozebilirim bu sorunu

uguro

uguro

Üye
Bide böyle bakalımburda resimler cikmiyor o kalplerin her rengi var evlilik felam hepsi.ekran goruntusu atayim aradikalrin bunlarmi
Bunlarda olur ancak şöyle bir sorun var Bu işaretleri gönderince veri ücretine tabi tutuluyorum ve mesaj paketimden değilde ekstra ücret kesiliyor sms atarken bunlardan eklersem sym kısmında boş kalp var onun dolusuda var 4.2 sürümlerde :D :D ondan istiyorum :D

uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar bahsettiğim simge bu burada kopyala yapıştır yaparak konuşma ekranına kopyaladım ama her zaman bu da zor oluyor ve diğer sym yanindaki simgelerde veri ücreti kesiliyor :confused:

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
bendede ayni boyle yapacak bir sey yok.

• Beğen
Tepkiler: uguro
eskbxl

eskbxl

Üye
Nasıl yaparız bunu ?
bildigim kadariyla yardimci olayim
wipe telefonu recovery moda alip formatlamak ( hersey silinir yedeklerinizi alin) onuda soyle anlatayim
telefonu kapatin sesacma+home+power tusa ayni anada basili tutun samsung yazisi cikinca birakin
ses kisma tusu ile wipe/data factory gelip power tusu ile ok deyip no larin icinde yes e gelip power tusu ile ok demelisiniz
sonra wipe cache partition a gelip ayni islemi burayada uyguladiktan sonra telefonu yeniden baslatin.

batarya kalbrasyonuda telefonu acikken tam sarj doldurun kapatip tekara ayni sekil doldurun ayni islemi bi daha yapin yani iki kere acik iki kerede kapaliyken sarj edeceksiniz sonra normal kullanmaya devam edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve TakTuk
tomy1925

tomy1925

Üye
Arkadaşlar Flash PLAYERi kullanamaz oldum ses geliyor görüntü yok nasıl cozebilirim bu sorunu
Flashplayer i hangi taraycidan kullanıyorsun? Birde Skyfire denermisin Flashplayer destekleyen bi tarayıcı bakalım aynı sorun devam etcekmi.

condo06

condo06

Üye
Flashplayer hangi taraycidan kullanıyorsun? Skyfire denermisin Flashplayer destekleyen bi tarayıcı
Flash içerikler için puffini kullanıyorum ama firefoxda flaş kullanamaz oldum Videolarda ses var görüntü yok

tomy1925

tomy1925

Üye
Flash içerikler için puffini kullanıyorum ama firefoxda flaş kullanamaz oldum Videolarda ses var görüntü yok
Skyfire:sprdene bi istersen. İlla puffin diyorsan ayarlar uygulama yöneticisi oradan puffini bulup önbelleği ve verileri sil deyip denermisin:good:

musti15fb

Üye
Arkadaşlar telefona orjinal ROM'un üzerine custom ROM yükledim sayaç artmasın diye ama telefon çok kasıyor, bazen kilitleniyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum. Wipe yapsam düzelir mi?

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
Arkadaşlar telefona orjinal ROM'un üzerine custom ROM yükledim sayaç artmasın diye ama telefon çok kasıyor, bazen kilitleniyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum. Wipe yapsam düzelir mi?

normalde duzelmesi lazim hersey silinin yedeklerinizi alin iki wipe isleminide yapiniz.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve musti15fb

musti15fb

Üye
Tamam kardeş başka çare yok gibi, çok teşekkür ederim. :)

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
rica ederim.yardimci olabildimse ne mutlu bana :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
tomy1925

tomy1925

Üye
Arkadaşlar knox kullanan varmı acaba tam olarak ne işe yaramakta:hmmm

baby_face_

baby_face_

Üye
normalde duzelmesi lazim hersey silinin yedeklerinizi alin iki wipe isleminide yapiniz.
İki wipe işlemi dediğiniz ne? İki yolumu var yoksa ikisi ayrı şeylermi? Hafta sonu bende ilk defa wipe işlemi yapacağım ondan dolayı sordum.

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
iki wipe dedigim
birincisi wipe data / factory
ikincisi wipe partition
demek istedigim son iki siradalar.

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar knox kullanan varmı acaba tam olarak ne işe yaramakta:hmmm
Knox modu içinde yaptığınız herşey sadece o modda görünür. Misal knox moduna girdiniz ve fotoğraf cektiniz veya bir mail attınız, bunların hepsi bu modda yaptığınız zaman sadece o modun içinde görürsünüz, moddan çıkıp normal arayüze döndüğünüzde hiç bir işleminiz görünmez.

Son düzenleme:
  • Beğen

Üst Alt