------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Trabz0nLee

Üye
sendeki imei problemine kafam sarmadı hocam root atarken imei gitti diyorsun hiç duymadım enterasan:hmmm ve onlarca kez modem flash ladın neden cihaz görmüyor modemi bunuda anlayamadım. cihazın şuanda rootlu mu peki?

Root yaptıktan birkaç gün sonra gitti imei. Yeni stock rom flashladım hala var sorun.*#1234# yapınca modem çıkmıyor

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

tomy1925

tomy1925

Üye
Root yaptıktan birkaç gün sonra gitti imei. Yeni stock rom flashladım hala var sorun.*#1234# yapınca modem çıkmıyor
Birde 4 parçalı rom denermisin.bu 4 parçalı romun farkı cihazı komple sıfırlayıp kurulum yapmasıdır.bu söylediğimi denemekten başka çaren varmı bilmiyorum ama aklıma gelen bu.!

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
sistem versoyonu 4.2 mi cunku daha 4.3 4 parcali pit dosyali cikmadi.

aresbilir

aresbilir

Üye
Arkadaslar bişey sorayım aklıma takıldı 4.2.2 deki navigasyon 4.3 te yokmu?

uguro

uguro

Üye
Yok sanırım ancak google haritalardan Navigayon kullanabiliyorsun :)

aresbilir

aresbilir

Üye
Yok sanırım ancak google haritalardan Navigayon kullanabiliyorsun :)
Evet baktım üstadım hakkaten ama on numara kullanımı olmuş 4.3 le gelmiş en iyi olaylardan biri bence bariz doğru yolu direk gösterdi :) daha önce istediğimiz yoldan vermiyodu on numara olmuş bence gayet kullanışlı ;)

eskbxl

eskbxl

Üye
Onu nasil yapiyoruz kb pek anlamiyorum :))

telefonu kapat sonra sesacma + home + power tusuna basili tut.
samsung yazisi cikinca cek elini
en altta wipe cache/ data factory ve wipe partition var onlari yaptinmi herseyi silmis telefonu formatlamis olursun
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linkte gosteriyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner., tomy1925, mustafaytug ve 1 kişi daha

mustafaytug

Üye
telefonu kapat sonra sesacma + home + power tusuna basili tut.
samsung yazisi cikinca cek elini
en altta wipe cache/ data factory ve wipe partition var onlari yaptinmi herseyi silmis telefonu formatlamis olursun
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linkte gosteriyor
Cok sagolasin aksam deneyecegim haber veririm :)

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve eskbxl
uguro

uguro

Üye
Benim probleminin format atmadan kurtarma yolu yokmudur :(
Whatsapp a girememe sorununuz belkide oparatörünüzün Net paketinde mesajlaşma uygulamalarını kısıtlamasından da kaynaklanabilir ... Birçok nedenide var tabiki şunu inceleyin derim...

Lütfen bağlantınızı onarmak için aşağıdaki adımları deneyin:

• Telefonunuzu yeniden başlatın (güç kapat,aç).
  • WhatsApp'ı en son sürümüne güncelleyin: [ ]e basın- indirme tamamlanınca, yüklemeyi başlatmak için dosyayı açın.
  • Wi-Fi'yi kapatıp açın. (Android Ayarları > Kablosuz & Ağ ayarları > Wi-Fi)
  • Farklı Wi-Fi hotspot erişim noktalarına bağlanmayı deneyin.
  • Uçak modu'nu açıp kapatın.
  • Verinizin etkin olduğuna emin olun. (Android Ayarları > Kablosuz & Ağ ayarları >Mobil şebekeler)
  • Ayarlar > Hesaplar > ]na basın> [Arka plan veri gönderimi]nin seçili olmadığından emin olun.
  • Mobil şebeke vericinizle iletişime geçip APN ayarlarınızın doğru olarak ayarlandığından emin olun.
  • Wi-Fi'ye sık olarak bağlanıyorsanız, Wi-Fi uyku ilkenizi kontrol edip (Ana Ekran > ] > Ayarlar > Wi-Fi > ] > Gelişmiş > Wi-Fi uyku ilkesi) "Hiçbir zaman" veya "Şarjdayken hiçbir zaman" olarak ayarlandığına emin olun.
  • Wi-Fi Modeminizi yeniden başlatın.
  • Google mail epostalarınızı zamanında alabildiğinizi doğrulayın.
  • (Dikkat: Bu sohbet geçmişinizi siler. Önceden manuel olarak yedekleme yaptığınıza emin olun: WhatsApp > ] > Ayarlar > Sohbet Ayarları > Konuşmaları Yedekle).
  • Android OS'nizi cihazınız için en son sürüme güncelleyin.
Eğer Wi-Fi ile bağlanabiliyor ama şebekenizden bağlanamıyorsanız (EDGE/2G/3G) APN ayarlarınızı cihaz operatörünüzden kontrol edin. WhatsApp'ı kullanabilmek için web-trafiği olmayan bağlantıları alıp göndermeniz gerekm

mustafaytug

Üye
Whatsapp a girememe sorununuz belkide oparatörünüzün Net paketinde mesajlaşma uygulamalarını kısıtlamasından da kaynaklanabilir ... Birçok nedenide var tabiki şunu inceleyin derim...

Lütfen bağlantınızı onarmak için aşağıdaki adımları deneyin:

• Telefonunuzu yeniden başlatın (güç kapat,aç).
  • WhatsApp'ı en son sürümüne güncelleyin: [ ]e basın- indirme tamamlanınca, yüklemeyi başlatmak için dosyayı açın.
  • Wi-Fi'yi kapatıp açın. (Android Ayarları > Kablosuz & Ağ ayarları > Wi-Fi)
  • Farklı Wi-Fi hotspot erişim noktalarına bağlanmayı deneyin.
  • Uçak modu'nu açıp kapatın.
  • Verinizin etkin olduğuna emin olun. (Android Ayarları > Kablosuz & Ağ ayarları >Mobil şebekeler)
  • Ayarlar > Hesaplar > ]na basın> [Arka plan veri gönderimi]nin seçili olmadığından emin olun.
  • Mobil şebeke vericinizle iletişime geçip APN ayarlarınızın doğru olarak ayarlandığından emin olun.
  • Wi-Fi'ye sık olarak bağlanıyorsanız, Wi-Fi uyku ilkenizi kontrol edip (Ana Ekran > ] > Ayarlar > Wi-Fi > ] > Gelişmiş > Wi-Fi uyku ilkesi) "Hiçbir zaman" veya "Şarjdayken hiçbir zaman" olarak ayarlandığına emin olun.
  • Wi-Fi Modeminizi yeniden başlatın.
  • Google mail epostalarınızı zamanında alabildiğinizi doğrulayın.
  • (Dikkat: Bu sohbet geçmişinizi siler. Önceden manuel olarak yedekleme yaptığınıza emin olun: WhatsApp > ] > Ayarlar > Sohbet Ayarları > Konuşmaları Yedekle).
  • Android OS'nizi cihazınız için en son sürüme güncelleyin.
Eğer Wi-Fi ile bağlanabiliyor ama şebekenizden bağlanamıyorsanız (EDGE/2G/3G) APN ayarlarınızı cihaz operatörünüzden kontrol edin. WhatsApp'ı kullanabilmek için web-trafiği olmayan bağlantıları alıp göndermeniz gerekm

1-Ayarlar/Diğer Ayarlar /Mobil Ağlar / Erişim Noktası Adları linklerini takip ediyorsunuz.
2-Karşınıza hangi operator kullanıcı iseniz onun APN erişim noktolarını göreceksiniz.Cihazın sol alt dokunmatik kısmına tıklıyorsunuz ayarlar'ı açtığımız kısım ile aynı kısımdan bahsediyorum. Varsayılan olarak Sıfırla seçeneğini seçiyorsunuz ve sorununuz çözülüyor

sorunumu böyle hallettim genede çok sağolun :)
umarim yardimci olmustur.
sorunumu hallettim çok teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: eskbxl, tomy1925 ve aresbilir
uguro

uguro

Üye
Sorununu hallettiysen problem yok:oke:

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve aresbilir
baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar bir konuda Yardımınıza ihtiyacım var.
Bundan 10 gün önce kuzenim S4 aldı. Aldığından beri telefon görüşmesi yaparken konuşmanın genelde 2.dakkadan sonra kesildiğini söyledi. Her zaman oluyormuş ama çoğunlukla kendi kendine cihaz aramayı sonlandırıyormuş.
Buna benzer sorun yaşayan oldu mu, olduysa bu problem nasıl giderilir?
Şimdiden teşekkürler.

Not: Şebeke problemi yok.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
tomy1925

tomy1925

Üye
Arkadaşlar bir konuda Yardımınıza ihtiyacım var.
Bundan 10 gün önce kuzenim S4 aldı. Aldığından beri telefon görüşmesi yaparken konuşmanın genelde 2.dakkadan sonra kesildiğini söyledi. Her zaman oluyormuş ama çoğunlukla kendi kendine cihaz aramayı sonlandırıyormuş.
Buna benzer sorun yaşayan oldu mu, olduysa bu problem nasıl giderilir?
Şimdiden teşekkürler.

Not: Şebeke problemi yok.
Mevcut yazılımı ney? 4.3 e yükseltilmiş ise stabil kullanim için format atılmismi?

baby_face_

baby_face_

Üye
Mevcut yazılımı ney? 4.3 e yükseltilmiş ise stabil kullanim için format atılmismi?
Mevcut yazılım 4.3 direk 4.2den tel üzerinden güncellendi. Orjinal romlu cihaz herhangi formatlama ve wipe işlemi yapılmadı.

tomy1925

tomy1925

Üye
Mevcut yazılım 4.3 direk 4.2den tel üzerinden güncellendi. Orjinal romlu cihaz herhangi formatlama ve wipe işlemi yapılmadı.
Stabil yani hatasız kullanım için wipe islemlerin yapılması lazım.Stock olan 4.2 den 4.3 stock orjinal sürümler arası geçiş yapsan dahi fark etmez wipe şart.genelde forumlarda dikkatimi çekti yeni sürüme geçenlerde kamerada, seslerden, gerek ekrandan, wifi den sorun olduklarını durduk yere program sonlandirma hataları alma cihazin kendi kendine reset atması belirtmişler şikayetçi olan arkadaşların %90 wipe işlemi yapmamış olan arkadaşlarımız.!

• Beğen
Tepkiler: aresbilir ve .caner.

Üst Alt