------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
B

Bende de hiç olmadı.:)O

Olmaz ayni sürüm ise
Aynı sürümü yukluyecem belki eksik bir şey kalmıştır telefondan yuklemistim o sırada telefon çalıştı yükleme kesilmisti belki ondan olmuştur

Sciondar

Sciondar

Üye
Ben daha geçemedim ama okuduğuma göre çok problem varmış bişey sorucam samsung ios gibi 4.3.1 gibi düzeltme verecek mi yoksa direk kitkat mı?

• Beğen
Tepkiler: tomy1925

Andevoid

Üye
kitkatin gelmesine daha ohoooo s5 çıkıcak ondan sonra kitikat guncellemesi haberleri olucak sonra dicekler kitkata degil direk salliyorum mitkata yukselticez sonra 1 ay gecicek guncelleme baslayacak 1 ay sonrada turkiyeye verecekler. :)

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
tomy1925

tomy1925

Üye
Ben daha geçemedim ama okuduğuma göre çok problem varmış bişey sorucam samsung ios gibi 4.3.1 gibi düzeltme verecek mi yoksa direk kitkat mı?
4.3.1 bence olur çünkü S4 için kitkat şimdilik erken gibi 4,5 ay sonra alırız gibime geliyor.arkadasin dediği gibi S5 kitkat ile çıkar. ! Nexus 4 e bile gelmesine daha 1 ay kadar var

• Beğen
Tepkiler: Sciondar

musti15fb

Üye
4.3.1 bence olur çünkü S4 için kitkat şimdilik erken gibi 4,5 ay sonra alırız gibime geliyor.arkadasin dediği gibi S5 kitkat ile çıkar. ! Nexus 4 e bile gelmesine daha 1 ay kadar var

KitKat kesin S5'e kalır ve 4.3.1 gelmez. Nisan-Mayıs gibi haberleri çıkar Haziran sonunda ancak alırız. Sonra da bir güncelleme daha alsak kalkıp şükür edelim. Bu bahsettiklerim S2 ve S3'ten tahmin ederek söylediklerim.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
Sciondar

Sciondar

Üye
6 alır mı?

baby_face_

baby_face_

Üye
Discover e mi geçsek ne yapsak :-D adamlar bir güncelleme paketi yayınladı ios ile android halt etmiş yanında :-D

Edit: Tabiki Discovery'de android ama ben Samsung demek istemiştim sizde anladınız zaten :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tomy1925, .caner. ve eskbxl
eroskop100

eroskop100

Üye
Wifi de sorun yaşayan var mı? Benimki kesiliyor sürekli :eek:

RossoBianco

RossoBianco

Üye
Benim Telefon Play Storeden uygulama yükleyince kitliyor ve bir anda dolu oan şarjı bitiyor wifi kesiyor yazılımsalmı donanımsal mı arkadaşlar 4.3 sürümünü yükledikden sonra yaptı yazılım acaba donanımsal olarak bir problem açmış olabilirmi ?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Benim Telefon Play Storeden uygulama yükleyince kitliyor ve bir anda dolu oan şarjı bitiyor wifi kesiyor yazılımsalmı donanımsal mı arkadaşlar 4.3 sürümünü yükledikden sonra yaptı yazılım acaba donanımsal olarak bir problem açmış olabilirmi ?
Wipe attin mı?

• Beğen
Tepkiler: RossoBianco
RossoBianco

RossoBianco

Üye
Orjinal rom olduğu için direk güncellemiştim.Wipe Atmam gerekiyormuydu hocam

RossoBianco

RossoBianco

Üye
Tavisyeniz üzerine Wipe attım telefon bu seferde wifiye bağlan dediğimde %60 şarjı direk boşalttı sorun ne olabilir başka öneriniz varmı ?

baby_face_

baby_face_

Üye
  • Beğen
Tepkiler: RossoBianco
RossoBianco

RossoBianco

Üye
Kalibrasyonuda deniyeyim umarım sıkıntım budur (: Teşekkür Tavsiyeleriniz için tekrar dewam edeceğim duruma göre buradan(:

• Beğen
Tepkiler: baby_face_

yaso57

Üye
Ya ustalar yardim edin lutfen bu normal bisey degil gece yattigimda sarj % 70 di sabah kalktigimda % 40 a dusmus guncellemeden once boyle bisey yoktu guncelledikten sonra du wipe yapmadim ondanmi oldu acaba

Üst Alt