S4 ile android 4.3 te kac puan aliyorsunuz antutuda
Cihaz işini görüyorsa, donma takılma ve resetleme problemi vermiyorsa, stabil şekilde çalışıyorsa rakamlara takılma dostumBen 25000 lerde aliyorum![]()

Sanırım modemden kaynaklı çünkü nadiren bana da oluyor ve sadece iş yerindeki modeme bağlandığında kesiyor, kimlik hatasına benzer bir hata veriyor sonra kendi kendine tekrar bağlanıyor.arkadaşlar wifiye baglanırken hata alıyorum ve baglantı kopuyo arada sırada bu neden olabilir

Galaxy S4 9500 4.3 Root Ve Knox Devre Dışı Bırakma bu konudan root yaptıktan sonra garanti dışı kalacak cihazın sonrasında önemli değil dersen sırasıyla rom yükleme talimatlarına geçebilirsin ancak mj8 tabanlıdır muhtemel 4.3 rom varsa sende bu rom mj9 tabalı imei silinme riskin var sonrası mj8 modemini atsanda cihaz bi hayli karışıyor şimdiden belirteyim.Şu sayaç işi çözülenene kadar bende hiç birşey denemiyorum sonuç daha cihazda donanımsal hatalar oluşursa garanti lazım![]()
Bundan sonra çıkaracaklarını garanti ederim En azından servis yetkilisi arkadaşıma gerekli talimatlar gelmiş buna dayanarak söyleyebilirim az daha beklemekte fayda var rica ederimBenim ROM TR 4.3, mj8. Kız arkadaşım Turkcell'de, çalışıyor. Biz garanti'ye gönderiyoruz, sorun çıkarmıyorlar dedi. Ama yazılım yarıda kalıp brick olursa sorun çıkar dedi, ben de biraz bekleyeyim o zaman. Çok sağolun..

Bundan sonra çıkaracaklarını garanti ederim En azından servis yetkilisi arkadaşıma gerekli talimatlar gelmiş buna dayanarak söyleyebilirim az daha beklemekte fayda var rica ederim![]()
Lg G2 launcher ? bakarım vaktim olursa neden root istiyorTamam bekleyeceğim, inşallah yakında çıkar. İyiki sormuşum eğer IMEI uçsa yanmıştım. LG G2 Launher ve temasını bile yükleyemiyorum, ROOT istiyor. Bakalım ROOT'suz bulabilecek miyim?
.Cihazınızda sorun yaşamamanız iiçin elimden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum kardeşim umarım yardımımız dokunuyordur 
Lg G2 launcher ? bakarım vaktim olursa neden root istiyor.Cihazınızda sorun yaşamamanız iiçin elimden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum kardeşim umarım yardımımız dokunuyordur
![]()