Cok merak ettim g2 launcheri valla![]()
Buldum launcheriLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır oda CWM ile flash ile yüklenir.Benim bulduğumun linkini yukarda verdim, bu çalışıyor mu bilmiyorum. Sanırım bu ROOT istemiyor..

Yok flash via cwm yaziyorBenim bulduğumun linkini yukarda verdim, bu çalışıyor mu bilmiyorum. Sanırım bu ROOT istemiyor..
Bende root var denesem mi ama sonra nasil duzeltiliyo
Hayır oda CWM ile flash ile yüklenir.![]()

CWM ile rom yedeğini alırsın beğenmez isen yedeğe geri dönersinBende root var denesem mi ama sonra nasil duzeltiliyo

Birden Note 2 ya da S3 kullanasım geldi, S3 kullanan arkadaşım S4 'ün tüm yazılımlarını yüklemiş. Rahatça kullanıyor.![]()
bundada olacak sabır 
Yedeğinizi mutlaka alın ! ! !Deniyorum o zaman rom gibi degil zaten degil mi
ben de hiç olmadiArkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum arada sırada bildirim paneli sizdede açılmamazlık yapıyormu
Şeref ne oldu hala root yapmadınmıArkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum arada sırada bildirim paneli sizdede açılmamazlık yapıyormu
?Bende günde 2-3 defa oluyorben de hiç olmadi
Bende de hiç olmadı.Arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum arada sırada bildirim paneli sizdede açılmamazlık yapıyormu
Bende root var denesem mi ama sonra nasil duzeltiliyo
Ben root yapmiyacam orjinal rom sorun çıkartıyor bana ya arada sırada bildirim paneli açılmıyor sinir etti beniŞeref ne oldu hala root yapmadınmı?
Wipe yap arkadaşım bende inan hiç rastlamadımBen root yapmiyacam orjinal rom sorun çıkartıyor bana ya arada sırada bildirim paneli açılmıyor sinir etti beni

Yükledikten sonra yaptım yine aynıWipe yap arkadaşım bende inan hiç rastlamadım![]()