cardanadam
Üye
Şimdi kies ile yazılımı yeniden yüklesem sayaç 1 olurmuWipe yap arkadaşım bende inan hiç rastlamadım![]()
Şimdi kies ile yazılımı yeniden yüklesem sayaç 1 olurmuWipe yap arkadaşım bende inan hiç rastlamadım![]()
Bende de hiç olmadı.Bende de hiç olmadı.
OOlmaz ayni sürüm iseŞimdi kies ile yazılımı yeniden yüklesem sayaç 1 olurmu
Aynı sürümü yukluyecem belki eksik bir şey kalmıştır telefondan yuklemistim o sırada telefon çalıştı yükleme kesilmisti belki ondan olmuşturB
Bende de hiç olmadı.O
Olmaz ayni sürüm ise
4.3.1 bence olur çünkü S4 için kitkat şimdilik erken gibi 4,5 ay sonra alırız gibime geliyor.arkadasin dediği gibi S5 kitkat ile çıkar. ! Nexus 4 e bile gelmesine daha 1 ay kadar varBen daha geçemedim ama okuduğuma göre çok problem varmış bişey sorucam samsung ios gibi 4.3.1 gibi düzeltme verecek mi yoksa direk kitkat mı?
4.3.1 bence olur çünkü S4 için kitkat şimdilik erken gibi 4,5 ay sonra alırız gibime geliyor.arkadasin dediği gibi S5 kitkat ile çıkar. ! Nexus 4 e bile gelmesine daha 1 ay kadar var
Bende mobil veri sorunlu ama benim sürüm mg9Wifi de sorun yaşayan var mı? Benimki kesiliyor sürekli :eek:
Wipe attin mı?Benim Telefon Play Storeden uygulama yükleyince kitliyor ve bir anda dolu oan şarjı bitiyor wifi kesiyor yazılımsalmı donanımsal mı arkadaşlar 4.3 sürümünü yükledikden sonra yaptı yazılım acaba donanımsal olarak bir problem açmış olabilirmi ?
Evet wipe yapmalısın oyuzden bu soRunları yaşıyor olmalısınOrjinal rom olduğu için direk güncellemiştim.Wipe Atmam gerekiyormuydu hocam

Evet wipe yapmalısın oyuzden bu soRunları yaşıyor olmalısın![]()
Batarya kalibrasyonu yaparmısınız?Tavisyeniz üzerine Wipe attım telefon bu seferde wifiye bağlan dediğimde %60 şarjı direk boşalttı sorun ne olabilir başka öneriniz varmı ?