------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Selam arkadaşlar ben bahtsız arkadaşınız ömer bahtsız dememin sebebi cihazı bu ayın 12 sinde turkcellden aldım cıhaz sim kart okumadı hali ile turkcellde iade veya değişimi her ısrarıma rağmen kabul etmedi bende ayın 13 unde telefonu avcılar samsunga götürdüm garanti kapsamında telefonun anakartını değiştirdiler neyse oldu diye sevindim eve geldim telefonun ekranına dokundukça ön kameranın üstunden en alta kadar 10mm genişliğinde bir bant lekesi çıktı moralim çok bozuldu buna rağmen pazartesi servise götürmeye karar verdim ve büyük bomba bugün patladı bi mesaj geldi cihazınızın ımeı numarası kayıtlı olmadığı için ayın 21 inde cihaz kapatılacaktır diye kaynar sular başımdan aşşağı döküldü samsung müşteri hizmetlerini aradığımda cihazın anakartı değişti haliyle ımeı numarasıda değişti en geç pazartesi günü kayda alınacak dedi ama pazartesi leke için gidicem ımeı numarasınıda ordakilere hatırlatacağım yani şu anda bitek karşıma kutup ayısı çıkmadı oda çıksın haber veririm benide listeye eklerseniz şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: muratvemine ve .caner.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaşadıklarınız gayet doğal burda listemiz yok cihaz sahibi olan herkes konuya dahildir. :) konudaki 1.mesajda belirttim.İmei en kısa sürede aktif edilir merak etmeyin

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Abi gamekiller i calistiramadim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hangi dosya ile root yaptın ? root dosyaları farklı yayınlandı birazdan konusunu açıcam ancak tek sıkıntı sayaç işi hala yok :oke:

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Hangi dosya ile root yaptın ? root dosyaları farklı yayınlandı birazdan konusunu açıcam ancak tek sıkıntı sayaç işi hala yok :oke:
Kraldost un açtığı root konusunda ki ile

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
.caner.

.caner.

Üye

Evet güncel.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.2 sürümü yüklü bir arkadaş denesin bence kardeşim

• Beğen
erko merko

erko merko

Üye
Test etmedim çokta bağlayıcılığı yok benim için sebebine gelince sürekli aynı uygulamaların aynı sürümleri ile test ederim farkı anlarım örnek inernet tarayıcı ve birkaç özel uygulama bu sonuçlara takılmayın cihazınızda uygulama ile sorun yaşarsanız ozaman çözüme bakarız.Ama sırf senin için şimdi test ederim.:oke:

Sonuc 3D 6093 :hmmm tabi onceki sonucu hatırlamıyorum:D
Teşekkürler hocam test ettiğiniz için, eskiden 7500 civarı puan alıyordum :( Oyunlarda sorun yok şuan için kasma,donma vb.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Asphalt 8 de 2 fps alıyorum ama kasma yok O_o

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
muratvemine

muratvemine

Üye
Nextman kardesimize helal olsun.Konu ayirt etmeksizin her sorunumuzla ilgileniyor.Her soruyu cevaplamaya calisiyor.Konunun hakkini veriyor, Allah razi olsun kardes senden.

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, .caner., erko merko ve 1 kişi daha

Üst Alt