Ö_M_E_R
Üye
Selam arkadaşlar ben bahtsız arkadaşınız ömer bahtsız dememin sebebi cihazı bu ayın 12 sinde turkcellden aldım cıhaz sim kart okumadı hali ile turkcellde iade veya değişimi her ısrarıma rağmen kabul etmedi bende ayın 13 unde telefonu avcılar samsunga götürdüm garanti kapsamında telefonun anakartını değiştirdiler neyse oldu diye sevindim eve geldim telefonun ekranına dokundukça ön kameranın üstunden en alta kadar 10mm genişliğinde bir bant lekesi çıktı moralim çok bozuldu buna rağmen pazartesi servise götürmeye karar verdim ve büyük bomba bugün patladı bi mesaj geldi cihazınızın ımeı numarası kayıtlı olmadığı için ayın 21 inde cihaz kapatılacaktır diye kaynar sular başımdan aşşağı döküldü samsung müşteri hizmetlerini aradığımda cihazın anakartı değişti haliyle ımeı numarasıda değişti en geç pazartesi günü kayda alınacak dedi ama pazartesi leke için gidicem ımeı numarasınıda ordakilere hatırlatacağım yani şu anda bitek karşıma kutup ayısı çıkmadı oda çıksın haber veririm benide listeye eklerseniz şimdiden teşekkürler
konudaki 1.mesajda belirttim.İmei en kısa sürede aktif edilir merak etmeyin

normal root konusundan yap
Oyunlarda sorun yok şuan için kasma,donma vb.