Sciondar
Üye
Geliştirici seçenek i açma yöntemi ni denedin degil miArkadaşlar arkadaşımın biri telefonu vodafone dan almış geliştirici seçenekleri yok bide 4.3 güncellemesi gelmedi sizce nedendir ?
Geliştirici seçenek i açma yöntemi ni denedin degil miArkadaşlar arkadaşımın biri telefonu vodafone dan almış geliştirici seçenekleri yok bide 4.3 güncellemesi gelmedi sizce nedendir ?
Cihaz hakkında ya girip yapım numarasına 7 defa bastığında geliştirici seçenekleri gelir. Cihazı güncellerse de gelir 4.3Arkadaşlar arkadaşımın biri telefonu vodafone dan almış geliştirici seçenekleri yok bide 4.3 güncellemesi gelmedi sizce nedendir ?
Cihazı güncelle dedim 7 8 defa kiesle dahi ama zaten güncel yazıyor halbuki 4.2.2.Cihaz hakkında ya girip yapım numarasına 7 defa bastığında geliştirici seçenekleri gelir. Cihazı güncellerse de gelir 4.3
Cihazı güncelle dedim 7 8 defa kiesle dahi ama zaten güncel yazıyor halbuki 4.2.2.
Teşekkür ederim usta sağolasınYanlış bilgi vermiş olmak istemem hatta tekrardan vodafone ADB forumunada baktım ancak bulamadım ama okuduğumdan eminim geç alacağı konusunda Fatih.

Rica ederim kardeşim ama teyide muhtaç bir bilgi cihaz vodafone destekli olduğu için temsilci ile bir görüşün.Abd'de geç çıkacaksa zaten buraya zor gelirTeşekkür ederim usta sağolasın![]()

Arkadaşa söyledim bakalım ne olacakRica ederim kardeşim ama teyide muhtaç bir bilgi cihaz vodafone destekli olduğu için temsilci ile bir görüşün.Abd'de geç çıkacaksa zaten buraya zor gelir![]()

Evet kardeşimOdin 3.09 da PDA nın yerine AP mi geçiyor ?
Fark olmaz dropbox mail adresini ve sifresini katbetmedikden sonraDropbox ile sd karta kaydetme arasında fark olur mu ?

Yok valla sen 4.3 yükleme kardesim4.3 e geçmeden önce son sorumu soruyorumcihaz rootlu direk 4.3 kurunca sayaç artar mı ?
4.2 de sayaç yokki artsın tr rom yükledikten sonra artmazHayatımda ilk kez root attım, ve ilk krz android güncellemesi ile root kaldıracağım k.bakma usta biraz fazla soru sordumYok valla sen 4.3 yükleme kardesim4.2 de sayaç yokki artsın tr rom yükledikten sonra artmaz

Gmail hesabina yedekleme yaptiysan mail de durur.Aksi halde imkansızTelefon hafızasından silinen numaraları geri getirmenin bir yolu var mı?