------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eroskop100

eroskop100

Üye
Unroot için 4 parçalı rom kurmaya gerek yok odin uzerinden 4.3 tek parça olarak atığında da Unroot olur.tabi yazılımı kurduktan sonra stabil kullanım için recovery modda wipe leri yapmayı unutma:)
Sayaç felan işlerse diye korkuyorum da :confused:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen parçalı roma gerek yok ama senin nasilsa garanti disi kaldi cihaz değilmi

eroskop100

eroskop100

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
ANIL

ANIL

Admin
4.3 pil değerleri...

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, .caner., tomy1925 ve 1 kişi daha
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok abi benim rootlu stock kullanıyorum. Başka rom atmadım hiç, rootlayıp bıraktım.
Valla tek tek aklımda Tutamıyorum :D kusura bakmayın. 4.2 ise direk 4.3 kur ama dahili hafıza silinir bilgine cunku yukleme sonrası recovery modda iki adet wipe islemi mutlaka yapılması gerekir

• Beğen
Tepkiler: tomy1925, .caner. ve eroskop100
eroskop100

eroskop100

Üye
Valla tek tek aklımda Tutamıyorum :D kusura bakmayın. 4.2 ise direk 4.3 kur ama dahili hafıza silinir bilgine cunku yukleme sonrası recovery modda iki adet wipe islemi mutlaka yapılması gerekir
Kaç kişiye yardımcı olmaya çalışıyorsun, olur öyle şeyler :) tamam hafıza kartını da biçimlendireyim mi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tomy1925

tomy1925

Üye
Kaç kişiye yardımcı olmaya çalışıyorsun, olur öyle şeyler :) tamam hafıza kartını da biçimlendireyim mi ?
Sd kartı yani hafıza kartına format atmana gerek yok sadece cihaza atmayı unutma yeter

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar ve şimdiden teşekkürler, ben orta halli ve görece yeni bir üye ve de yeni bir android kullanıcısıyım, otomatik güncelleme özelliğini kapatmıştım bugün tarattım ve de güncellemenin geldiğini gördüm, yorumları okuyayım da ona göre hareket edeyim dedim son 3 günün yorumlarının hepsini okuduğumda hem kafam karıştı hem de yoruldum şimdi;

1) Öncelikle büyük aksaklıkları var mı 4.3'ün, güncelleme mi önerir misiniz? (rootsuz, yeni rom eklenmemiş, samsung garantili teknosa malı telefonum)

2) Eğer önerirseniz en sağlıklı güncelleme metodu nedir ya da şöyle sorayım cihazın içindeki yazılım güncelleme sekmesinden güncelleme yapmam bir sorun çıkarır mı?

3) Yorumlarda reset atma format atma gibi şeylerden bahsedilmiş, güncelleme sonrası ihtiyacım var mı?

4) Ve şu *#1234# ile öğrendiğimiz şeyler nedir acaba?

5) Ve çok olmayacaksa şu mg9 falan gibi şeyler nedir acaba :)

Biraz uzun bir mesaj oldu; ama yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar :)
cevapini soyle vereyim
1. android 4.3 kullanmadim bilmiyorum
2. ota yolu ile yapmak daha saglikli kiesden bayada uzun suruyot
3.hayir yok sana kalmis bisey
4. o tus kombinasyonu ile tlfnun csc kodunu ogreniyosun csc kodu ulke kodkaridir tlfn csc kodu hani ulkeye aitse o ulkenin guncellemesini alirsin
5. oda turkiye 4.2.2 romu galiba

drchaoss

drchaoss

Üye
cevapini soyle vereyim
1. android 4.3 kullanmadim bilmiyorum
2. ota yolu ile yapmak daha saglikli kiesden bayada uzun suruyot
3.hayir yok sana kalmis bisey
4. o tus kombinasyonu ile tlfnun csc kodunu ogreniyosun csc kodu ulke kodkaridir tlfn csc kodu hani ulkeye aitse o ulkenin guncellemesini alirsin
5. oda turkiye 4.2.2 romu galiba

Teşekkürler peki o zaman "JVB" csc kodu hangi ülkenin acaba ve de ota nedir bir app'mi yoksa bilgisayar uygulaması mı?

4.3 kullanan arkadaşlar daha önce de söylediniz büyük ihtimalle biliyorum ama benim anladığım sorunlar rootlu ve custom romlu cihazlarda oluyor gibi, normal stock romlu rootsuz cihazlarda da 4.3 problemi var mı öneriyor musunuz şu anda güncellemeyi yoksa beklenmeli mi?

ANIL

ANIL

Admin
Ben stock kullanıyorum root filan yapmadım. 4.3'ün sorunu yok artıları var yükleyin derim.

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
Teşekkürler peki o zaman "JVB" csc kodu hangi ülkenin acaba ve de ota nedir bir app'mi yoksa bilgisayar uygulaması mı?

4.3 kullanan arkadaşlar daha önce de söylediniz büyük ihtimalle biliyorum ama benim anladığım sorunlar rootlu ve custom romlu cihazlarda oluyor gibi, normal stock romlu rootsuz cihazlarda da 4.3 problemi var mı öneriyor musunuz şu anda güncellemeyi yoksa beklenmeli mi?
senin tlfna guncelleme geldigine gore senin tlfn csc kodu tur yani turkiyedir ogrenmek istiyorsan ses acma home tusu ve guc tusuna cihaz kapaki iken bas cikan ekranda csc kodu yazar. ota ise tlfnu pcye baglamadan guncellemeni saglar

drchaoss

drchaoss

Üye
senin tlfna guncelleme geldigine gore senin tlfn csc kodu tur yani turkiyedir ogrenmek istiyorsan ses acma home tusu ve guc tusuna cihaz kapaki iken bas cikan ekranda csc kodu yazar. ota ise tlfnu pcye baglamadan guncellemeni saglar

Orada tur yazıyor evet baktım çok sağol.

Ben stock kullanıyorum root filan yapmadım. 4.3'ün sorunu yok artıları var yükleyin derim.

Teşekkür ederim cevap için, peki nasıl güncellediniz?

vic353

vic353

Üye
yav 4.3 ten sonra ne kadar tarayici denediysem hepsi takilarak calisiyo stock browser tas gibi yalniz :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ANIL
eroskop100

eroskop100

Üye
Benim IMEI yedeği almama gerek var mı? Varsa nasıl alınıyor, daha önce hiç almadım :confused:

vic353

vic353

Üye
rom veya root islerine bulastiysan almanda fayda var ama hep stock takildiysan gerek yok

eroskop100

eroskop100

Üye
EFS dosyasını dropbox a yükledim. İmei yedeği alınmış oldu mu şimdi ?

Son düzenleme:

Üst Alt