------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

berkde

Üye
Tamam abi sagol

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şarj konusu herkese göre değişmektedir bunu belirtmiştim ama su gibi gitmiyor tecrübelerime göre tabi.

Ekli dosyalar

Akıncı

Akıncı

Üye
güncellenmenin en düzgün versiyonu ne zamana kadar çıkar

erko merko

erko merko

Üye
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: tomy1925
ANIL

ANIL

Admin
Güncellemede sıkıntı yok ama 4.4 öncesi minor güncellemeler gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Akıncı

Akıncı

Üye

bu hatayı alıyorum kiesten

Sciondar

Sciondar

Üye
Güncelleyenler, o kadar beklediğinize değdi mi ,olumlu bir performans değişikliği yaşadınız mı ,daha başka ne gibi özellikler gelmesini isterdiniz, tavsiye ediyor musunuz? Merak ettim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kullandığın isletim sistemi win 7 mi ? Eger oyle ise uac kontrol acikmi bunu bazen antivirus programı da yapabilir.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı

best tiger

Üye
Iyi akşamlar. Sorulmustur muhakkak ama bende direk cevap almak için bilginize danışmak istiyorum. Cihazimda Irak romu yüklü(4.2.2) Türkiye guncellemesini indirip odinle kursam bana artısı eksisi ne olur. Önerir misiniz yoksa resmi güncellemeyi mi bekleyeyim. Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler.

yaso57

Üye
Nextman usta telefonu guncelledim wipe falan yapmadim 870 mb ram kullaniyo telefon hizi falan cok iyi bence 4.2 ile cok fark var arada demek istedigim su wipe yapmasak bi sorun olurmu herkes wipe wipe yazmis:D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nextman usta telefonu guncelledim wipe falan yapmadim 870 mb ram kullaniyo telefon hizi falan cok iyi bence 4.2 ile cok fark var arada demek istedigim su wipe yapmasak bi sorun olurmu herkes wipe wipe yazmis:D
Bence yapma zaten boşta iken ram kullanimi bundan fazla düşmez bilgine sorun olursa yap.Wipe işlemlerinin amacı temiz kurulumdur.

Üst Alt