Yukarıda resim paylaştımSabırsızlıkla beklediğimiz güncelleme herkese hayırlı olsun ne değişiklikler olduğunu gözlemleyen arkadaşlar yazabilirse herkes adına güzel olur![]()
Valla ilk başta kurulum ayar yeri değişmiş klavye falan değişmiş ekran renk ayarı daha iyi, okuma modu gelmiş, dijital saat yardimci ışık aktif uygulamalar widgetleri değişmiş.Sabırsızlıkla beklediğimiz güncelleme herkese hayırlı olsun ne değişiklikler olduğunu gözlemleyen arkadaşlar yazabilirse herkes adına güzel olur![]()
Paylaşabilirsiniz birşey demedim Samsung'un belirttiği yenilikler dışında diyorumYukarıda resim paylaştım
Arkadasim wanamlite coustum rom dur yani cihaz rootlanmistir rootlanmadan coustom rom olmazŞimdi Güncelleme Yapamıyacakmıyız arkadaşlar bir yardım ya lütfen??4.2.2 sürümü mevcut root varmı bilemiyorum arkadaşımdan almıştım 1,5 aylık ikenWanamLite Rom : XWUBMG1 V1.8
Bende bir şey demedim yanlış anlasildiysam kusura bakma Özür dilerimPaylaşabilirsiniz birşey demedim Samsung'un belirttiği yenilikler dışında diyorum
1. galaxy 5 yok 2. Yazdığınız konu buraya ait değilgalaksi 5 yada iphune ace kaç para
arkadasim wanamlite coustum rom dir yani cihaz rootlanmadan coustom rom yuklenmez bilgineŞimdi Güncelleme Yapamıyacakmıyız arkadaşlar bir yardım ya lütfen??4.2.2 sürümü mevcut root varmı bilemiyorum arkadaşımdan almıştım 1,5 aylık ikenWanamLite Rom : XWUBMG1 V1.8

2. El Satış bölümünde açabilirsiniznereye açmak lazım
%50 yi geçsinArkadaslar % kaç sarj lazim 4.3 yukleyip wipe data yapmak icin
Tmm Sağol%50 yi geçsin
Kurdum ama daha deneyemedim akşam deniyecemArkadaşlar Knox indirip kurup deneyen varmı kullanışlımı acaba ? Ne işe yarar![]()
abi ben factory reset yapıp yüklemeleyim de miSayaç artışı olmuyor diyorlardı ama tabiki sıfırlama yapmayi unutma odin ile yükle bende akşama yüklerim anca.