------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

bela55

bela55

Üye
4.3 hayirli olsun Allah utandirmasin :))

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54

cardanadam

cardanadam

Üye
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Sabırsızlıkla beklediğimiz güncelleme herkese hayırlı olsun ne değişiklikler olduğunu gözlemleyen arkadaşlar yazabilirse herkes adına güzel olur :)
Valla ilk başta kurulum ayar yeri değişmiş klavye falan değişmiş ekran renk ayarı daha iyi, okuma modu gelmiş, dijital saat yardimci ışık aktif uygulamalar widgetleri değişmiş.

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54
tomy1925

tomy1925

Üye
Şimdi Güncelleme Yapamıyacakmıyız arkadaşlar bir yardım ya lütfen??4.2.2 sürümü mevcut root varmı bilemiyorum arkadaşımdan almıştım 1,5 aylık ikenWanamLite Rom : XWUBMG1 V1.8
Arkadasim wanamlite coustum rom dur yani cihaz rootlanmistir rootlanmadan coustom rom olmaz

yaso57

Üye
ARKADAŞLAR WİPE MİPE BİŞEY YAPMICAZ DİMİ DİREK İNDİRİP YÜKLİCEZ BU KONUDA CAHİLİZ :D:D:D

Kabız Civciv

Üye
galaksi 5 yada iphune ace kaç para

Kabız Civciv

Üye
nereye açmak lazım

tomy1925

tomy1925

Üye
Şimdi Güncelleme Yapamıyacakmıyız arkadaşlar bir yardım ya lütfen??4.2.2 sürümü mevcut root varmı bilemiyorum arkadaşımdan almıştım 1,5 aylık ikenWanamLite Rom : XWUBMG1 V1.8
arkadasim wanamlite coustum rom dir yani cihaz rootlanmadan coustom rom yuklenmez bilgine:spr

uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar Knox indirip kurup deneyen varmı kullanışlımı acaba ? Ne işe yarar :D

bela55

bela55

Üye
Arkadaslar % kaç sarj lazim 4.3 yukleyip wipe data yapmak icin

Kabız Civciv

Üye
1.el lazım

bela55

bela55

Üye
Tel sarjdayken guncelleme yapsam bişey olurmu ??

Üst Alt