NanoTechnology
Üye
Knox olayına karşı değilim sonuçta adam telefonunu korumak zorunda. Saf Android hızlı fakat Samsung Arayüzünde optimize eksik. Yani Samsung arayüzü daha rahat ve görsel fakat bunu en baştan beridir diyorum Samsung'un Yazılım ve Tasarım Mühendisleri sorunlu. Isınma sorunu olması normal. 8 çekirdek çalışıyor (her ne kadar 4ü aktif olsada diğer 4üde çalışıyor). Yani içinde fan bile yok napsın telefon
Sistem programlarına katılıyorum arkaplanda resmen RAMın tamamını kendine alıyor. 2GB Ramın 1.50sini zaten telefon kullanıyor. Bizim için kullanılacak alan 500 MB 

Abi bu sayaç ve bootloader kilidi yeni Android 4.3le mi geldi. Ben eskiden Rom attım ve şuan Orjinale döndüm 4.2.2 yüklü Orjinal sürüm. Yani sıkıntı olur mu?
Sistem programlarına katılıyorum arkaplanda resmen RAMın tamamını kendine alıyor. 2GB Ramın 1.50sini zaten telefon kullanıyor. Bizim için kullanılacak alan 500 MB 

Malesef bence hiç root yapmadan bekle zaten 4.2.2 ye geri dönsende sayaç aktif artık yani 1 yada ne kadar rom yüklersen artıyor ,çözüm bulunana kadar 4.3 de beklemeni tavsiye ederim
Abi bu sayaç ve bootloader kilidi yeni Android 4.3le mi geldi. Ben eskiden Rom attım ve şuan Orjinale döndüm 4.2.2 yüklü Orjinal sürüm. Yani sıkıntı olur mu?

ben yurtdışından alıp Türkiye'de kullanıyor zannettim.