------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

NanoTechnology

Üye
Knox olayına karşı değilim sonuçta adam telefonunu korumak zorunda. Saf Android hızlı fakat Samsung Arayüzünde optimize eksik. Yani Samsung arayüzü daha rahat ve görsel fakat bunu en baştan beridir diyorum Samsung'un Yazılım ve Tasarım Mühendisleri sorunlu. Isınma sorunu olması normal. 8 çekirdek çalışıyor (her ne kadar 4ü aktif olsada diğer 4üde çalışıyor). Yani içinde fan bile yok napsın telefon :D Sistem programlarına katılıyorum arkaplanda resmen RAMın tamamını kendine alıyor. 2GB Ramın 1.50sini zaten telefon kullanıyor. Bizim için kullanılacak alan 500 MB :kıskıs::kıskıs:
Malesef bence hiç root yapmadan bekle zaten 4.2.2 ye geri dönsende sayaç aktif artık yani 1 yada ne kadar rom yüklersen artıyor ,çözüm bulunana kadar 4.3 de beklemeni tavsiye ederim

Abi bu sayaç ve bootloader kilidi yeni Android 4.3le mi geldi. Ben eskiden Rom attım ve şuan Orjinale döndüm 4.2.2 yüklü Orjinal sürüm. Yani sıkıntı olur mu?

• Beğen
Tepkiler: muratvemine

mustafaytug

Üye
Ekran yüzde 81 sarj yiyor lutfen yardim edin çok çabuk sarj yiyor ne yapmam lazım :'(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Knox olayına karşı değilim sonuçta adam telefonunu korumak zorunda. Saf Android hızlı fakat Samsung Arayüzünde optimize eksik. Yani Samsung arayüzü daha rahat ve görsel fakat bunu en baştan beridir diyorum Samsung'un Yazılım ve Tasarım Mühendisleri sorunlu. Isınma sorunu olması normal. 8 çekirdek çalışıyor (her ne kadar 4ü aktif olsada diğer 4üde çalışıyor). Yani içinde fan bile yok napsın telefon :D Sistem programlarına katılıyorum arkaplanda resmen RAMın tamamını kendine alıyor. 2GB Ramın 1.50sini zaten telefon kullanıyor. Bizim için kullanılacak alan 500 MB :kıskıs::kıskıs:

Abi bu sayaç ve bootloader kilidi yeni Android 4.3le mi geldi. Ben eskiden Rom attım ve şuan Orjinale döndüm 4.2.2 yüklü Orjinal sürüm. Yani sıkıntı olur mu?

Evet 4.3 ile birlikte geldi kardeşim ve bundan sonrada kalacak gibi gözüküyor.4.2.2 sürümleri içinde istediğiniz gibi kurulum yapabilir,root yapabilirsiniz sonrasında 4.3 günceleme yapmak isterseniz orda dikkatli olmalısınız ,geri dönüşü yok çünkü.

NanoTechnology

Üye
Zaten I9500 sürümüne 4.3 gelmedi hala. Gelsin hemen güncellicem. Root işine hiç girmeyi düşünmüyorum. Telefon yeterince hızlı.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Galaxy S4 İLE GEAR AKILLI SAATİ video
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: xavxmaxi, bby-34 ve .caner.
eskbxl

eskbxl

Üye
arkadaslar simdi bu fotografa gore benm sayac birmi? sifirmi?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Malesef garanti dışı 0x0 olması lazım

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve .caner.
eskbxl

eskbxl

Üye
Evet gecen rootlamistim csc yi duzeltmek icin

• Beğen
Tepkiler: Nextman
eskbxl

eskbxl

Üye
Sadece merak ettim hangisi sayac diye

• Beğen
Tepkiler: Nextman
.caner.

.caner.

Üye
Knox warranty void.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaten orda garanti geçersiz yazısı mevcut işlem yaptıkça artar

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
evet yurt disi belcika iki telefonum sorun oldu garanti disi deyip kabul etmediler ucretle yaptilar.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

berkde

Üye
sayaca nasıl bakılıyor ?

• Beğen

Üst Alt