.caner.
Üye
4.3.11Sürüm nedir?
4.3.11Sürüm nedir?
Root yok değilmi ?4.3.11
Hayır abi.Root yok değilmi ?
Hocam wifi mevcut değil normal internet le olmaz mı ki ?Telefonu kapat ac ve wifi ile markete gir uygulamalar de bak bakalim update olcakmi yoksa bekle sabahtan bakarsin![]()
Wi fi bulmam imkansız gecenin bu saatindeTelefonu kapat ac ve wifi ile markete gir uygulamalar de bak bakalim update olcakmi yoksa bekle sabahtan bakarsin![]()
neyse teşekkür ederim. Yarın okulda hallederim artık.Mobil veri ise ayarlara gir orda otomatik wifi ile secili ise kaldir bir dene arkadaşım 5-10mb bişey zatenHocam wifi mevcut değil normal internet le olmaz mı ki ?

ayarlar böylemi olmasi lazim hocamMobil veri ise ayarlara gir orda otomatik wifi ile secili ise kaldir bir dene arkadaşım 5-10mb bişey zaten![]()
Tamam hocam telefonu tekrar başlatam deneyim hala güncelleme göstermiyorUygulamaları otomatik guncelleme bolumune gir ve otomatik guncelle diye secin tabic update sonrası eski haline getirin.
4.3 ile zaten yüklü geleceğine inanıyorum. Şuan yüklense ne olur, yüklenmese ne olur.Uygulamaları otomatik guncelleme bolumune gir ve otomatik guncelle diye secin tabic update sonrası eski haline getirin.
Knox gelmeseydi güzel olurdu abi ya. O kadar rom indirdim. Guncellemem belkideSana 4.3de kafi gelmez desene![]()
Hocam yine bir hareket görmedim güncelleme gelmedi hala aynı google play da dolaştım durdum hala tık yokSana 4.3de kafi gelmez desene![]()
Teşekkürler abi sanada.Az bekleyin telefonumada nazar etmeyin nede olsa ilk S4'lerden dediğim gibi birde wifiden deneyin.Herkese hayirli geceler.![]()
Hayırlı geceler, Allah nazardan korusunAz bekleyin telefonumada nazar etmeyin nede olsa ilk S4'lerden dediğim gibi birde wifiden deneyin.Herkese hayirli geceler.![]()

dün factory rom konusunda bir arkadaşımız daha malesef 4.3 rusya sürümünü yükledikten sonra imei sorunu yaşadığını görünce arşatırmaları biraz genişlettim ve üzülerek söylüyorum ve uyarıyorum Tr sürümü gelmeden ASLA farklı ülkeleri yüklemeyiniz geri dönüşü şu an mümkün değil.Ayrıca daha önce stock rom yükledikten sonra sıfırlanan rom sayacı artık sıfırlanamamakta ki çözümü illaki bulunur bulunana kadar öylece bekleceyeğiz.Evet sabah haberlerini veriyorumdün factory rom konusunda bir arkadaşımız daha malesef 4.3 rusya sürümünü yükledikten sonra imei sorunu yaşadığını görünce arşatırmaları biraz genişlettim ve üzülerek söylüyorum ve uyarıyorum Tr sürümü gelmeden ASLA farklı ülkeleri yüklemeyiniz geri dönüşü şu an mümkün değil.Ayrıca daha önce stock rom yükledikten sonra sıfırlanan rom sayacı artık sıfırlanamamakta ki çözümü illaki bulunur bulunana kadar öylece bekleceyeğiz.
-----4.3 rom'larda artık sayaç var ve şu an sıfırlama söz konusu değil------
Kesinlikle 4.3 odin rom olarak farklı bir ülke yükelemesin 9500 cihaz sahipleri